Olyan szállást keres, ahonnan nincs messze Prága központja, de a nyüzsgő éjszakai élet hangjai sem zavarják majd álmait? A Hotel Troja **** Prága 8. kerületének csendes részén, a városközponttól mindössze 10 percnyi metróútra található. Látogasson el a közeli Prágai állatkertbe és a botanikus kertbe, vagy sétáljon egyet a Troja városrészen.

A Travelking által ellenőrizve

“Azért választottuk a Hotel Troja-t, mert közel van az állatkerthez, amit mindenképpen szerettünk volna meglátogatni. A szobánkból gyönyörű kilátás nyílt Prágára. A napot a kellemes étteremben indítottuk egy reggelivel. A közeli metróállomásnak köszönhetően pedig nem okozott gondot eljutni a városközpontba, és sétálni egyet Prágában. Mindennel elégedettek voltunk.”

Nikola Průdková - Pénzügyi csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-7 2021

A szálláshelyről

Hotel Troja **** a főváros csendes kerületében található, de a metróval 10 perc alatt eljuthat a belváros szívébe is akár. Ha gyermekekkel érkezik, jó hír, hogy a hoteltől csupán egy rövid sétára található a Prágai Botanikus Kert (3,7 km) és a Prágai Állatkert (3,3 km) . Emellett, az állatkerttől csak néhány lépésre van a Troja kastély (Trojský zámek) (3,2 km) csodás kastélykertjével.

Prágai látogatásakor semmiképp ne hagyja ki a történelmi belváros legfontosabb látnivalóit, a Károly hidat (6,7 km), az Óváros teret (5 km) a csillagászati órával, vagy a Prágai várat.

Az adventi időszakban Prága több terén tartanak karácsonyi vásárt is, ahol forralt borral, kézműves termékekkel és ízletes ételekkel várják a vendégeket. A legszebb vásárok az Óváros téren (5 km), Vencel téren (5 km) és a Béke téren (7,6 km) vannak.

Hol fogok aludni?

A Standard kétágyas szobában (18 m²) zuhanyóval ellátott privát fürdőszoba, TV, WiFi kapcsolat és minibár várja Önt. A kényelmes matracoknak és a hipoallergén ágyneműnek köszönhetően, tökéletes pihenésben lehet része.

Felár ellenében választhatja a magasabb kategóriájú szobák egyikét is:

A Kétágyas Deluxe szoba (25 m²) 2 ággyal és 1 pótággyal, kávé- és teáskészlettel, valamint erkéllyel vagy franciaablakkal rendelkezik.

A Háromágyas Deluxe szoba 29 m²-es, akár 3 vendég befogadására is alkalmas, és erkéllyel is rendelkezik.

A Családi lakosztály 40 m²-es, és egy különálló hálószobából (2 ággyal) és egy nappaliból (2 pótággyal) áll.

A Kétágyas Prémium szoba 25 m²-es és az egyik legszebb a szállodában, fényűző berendezésével, amelyet a francia ablakból vagy az erkélyről nyíló panorámás kilátás tesz tökéletessé. A szoba 2 fő befogadására alkalmas, valamint egy pótágy elhelyezése is lehetséges benne.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A felújított Troja kávézó-étteremben ízléses, modern berendezések várják. Minden reggelét egy ínycsiklandó svédasztalos reggelivel kezdheti, mielőtt elmerülne a nagyváros forgatagában. Ebédre vagy vacsorára a tradicionális cseh konyha fogásaiból választhat. Ha egy finom kávéra vágyik, a vendéglő teraszán csodás kilátással fogyaszthatja el.

Hotel Troja ****

Hotel Troja ****

Trojská 2232/1 , Praha 8
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Troja s.r.o. Cégjegyzékszám: 02632004


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 390 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
4,5 km
Busz megálló
70 m
Aquapark
19,4 km

Utazási tippek

Prága

Prága Utazási tipp

A gazdag történelmű cseh főváros a Moldva partján terül el és számtalan kulturális emlékkel büszkélkedhet. Ennek köszönhetően Európa egyik legkáprázatosabb városa 1992-ben fel is került az UNESCO világörökség listájára. Nem is csoda, hiszen évente több millió turista is megfordul itt a világ minden tájáról.

Mely látnivalókat kell mindenképp meglátogatnia:

  • Prágai vár
  • Károly híd
  • Óváros tér az orlojjal (csillagászati óra)

További híres látnivalóként tartják számon még Josefov zsidó negyedet, Petřín hegyet kilátójával, vagy Vyšehrad városrészt. Kultúrálódását a Nemzeti színház biztosítja, gyermekei biztosan élvezni fogják a prágai állatkertet és a Troja nevezetű kerület botanikus kertjét, illetve az Aquapalace Praha élményfürdő vízi attrakcióit. Télen pedig javasoljuk, hogy látogassa meg a híres prágai karácsonyi vásárt, amelynek egyedülálló hangulata biztosan elbűvöli majd.

És egy tipp a végére: a száztornyú Prága felfedezésére legalább egy hétvége szükséges, hiszen annyi csodás látnivalót rejteget.

További információ
Prágai állatkert és botanikus kert
Prágai állatkert és botanikus kert
Óváros tér és orloj
Óváros tér és orloj
Aquapalace Praha
Aquapalace Praha