Szállások Kudowa Zdrójban

Kudowa Zdrój ma már nem csupán a piacokról szóló város: a cseh-lengyel határon fekvő fürdőváros ma már nemcsak gyógyító termálvizéről híres, hanem a történelmi villák, parkok és a vadregényes természet között tett sétákról is.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Felejtse el Pöstyént vagy Karlovy Vary-t, és látogasson el egy lengyelországi gyógyfürdőbe! A Cseh Köztársasággal közös határtól mindössze 5 km-re várja Önt a híres Kudowa Zdrój, amely több mint 600 éves gyógyfürdői hagyományokkal büszkélkedhet. Lépjen Winston Churchill vagy Goethe nyomdokaiba, és kényeztesse magát a helyi gyógyfürdő kezeléseinek egyikével.

Kudowa Zdrój - a vadonnal körülvett termálfürdő

Egy látogatás Kudowa Zdroj fürdővárosában egyaránt kényezteti a testet és a lelket. Ellátogathat a fürdőbe, ahol a kezelések és a medencékben való pihenés a gyógyhatású termálvízre épül. Jótékonyságát kifejti a szív- és érrendszerre, a keringési rendszerre, az emésztőrendszerre, valamint alkalmas a pajzsmirigy kezelésére is. A kezelések után a legjobb, ha a fürdőparkban vagy a kolonnádon sétálgatva tölti az időt, ahol a kedvező klíma és a tiszta levegő szintén jótékonyan hat majd Önre. Ez a környező erdőkből áramlik be, amelyek nemcsak a fürdőből nyíló kilátást teszik kellemesebbé, hanem ideálisak egészségügyi sétákhoz és túrázáshoz is.

Kudowa Zdrój városát a Stolowe-hegység Nemzeti Park veszi körül, amelyet izgalmas helyekre vezető túraútvonalak és kerékpárutak szövik át. Eljuthat például a Pošny-vízeséshez. Télen ne felejtse el magával vinni síléceit - jól jönnek majd a környék számos síközpontjában. Vagy inkább a sífutópályákon fedezné fel a környék szépségeit?