Kudowa Zdrój: Kirándulási tippek és érdekes helyek

A lengyel Kudowa Zdrój városa több mint 600 éves gyógyfürdőhagyományokkal rendelkezik, és csak egy kőhajításnyira van a cseh határtól. A város szíve a Góra Parkowa lábánál lévő, 1853-ban épült történelmi épületben található fürdőpark. A fürdő népszerű az egész évben kedvező klímájának és az oszlopcsarnokkal és nagy fürdőparkkal rendelkező festői környezetnek köszönhetően. A városban számos kellemes cukrászda található a híres lengyel süteményekkel és éttermekkel, például a turisták körében népszerű pisztrángsütővel.

Kudowa Zdrój gyógyfürdőLegkedveltebb utazás

A Kudowa Zdrój gyógyfürdő a Kłodzko kerület egyik legnagyobb gyógyfürdője. A fürdő az erdős hegyek közepén található, és csodálatos kilátással büszkélkedhet a környező vidékre. A gyógyfürdő víze ideális a szív- és érrendszeri megbetegedések, emésztési rendellenességek, pajzsmirigyműködés és sok más egészségügyi probléma kezelésére.

További információ

Kudowa-Zdrój AquaparkLegkedveltebb utazás

Látogasson el a Kudowa-Zdrój aquaparkba. Itt vízicsúszdák, vad folyó, szauna, pezsgőfürdő és vízsugarak masszírozzák a merev izmokat. Az aquapark hétfőtől péntekig 9:00 és 21:00 óra között, hétvégén és ünnepnapokon 10:00 és 21:00 óra között tart nyitva.

További információ

Térkép utazási tippekhez6 utazási tipp

Kudowa Zdrój: Kirándulási ötletek

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet