Kirándulási lehetőségek Lengyelországban

A hatalmas területű Lengyelországban feltalálják majd magukat egyaránt a természet, történelem és kultúra szerelmesei is. Megmutatjuk Önnek a helyeket, amelyeket mindenképpen érdemes látni Lengyelországban.

Mozgalmas történelmének köszönhetően Lengyelországban számtalan történelmi fontosságú helyszín található, amely mind a felfedezését várja. Az ország területének majd egyharmadát 23 darab nemzeti park díszíti. Fedezze fel a gyönyörű hegyeket, folyókat, tavakat, óriási réteket, erdőket, illetve pompás városokat. Amennyiben nyugodt tengerparti üdülés után vágyakozik, úgy a Balti-tenger néptelen tengerpartja ideális helyszínnek ígérkezik. A lengyel konyha ízvilágát és a helyi specialitásokat mindenképp érdemes megkóstolni. A sör kedvelői biztosan értékelik majd a helyi sörfőzdéket is. Legyen szó aktív pihenésről, vagy nyugodt kikapcsolódásról, lengyelországi kirándulási tippjeink segítenek majd a megfelelő helyszín kiválasztásában.

Térkép utazási tippekhez237 utazási tipp

Lengyelország: Tippek kirándulásokhoz

Akcent állatkert
Aquapark Kudowa-Zdrój
Aquapark Tropikana
Aquapark Zakopane
Auschwitz és Birkenau emlékmű
Balti-tenger

Ajánlataink a környéken

További ajánlatok

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet