Zieleniec

Látogasson el a lengyelországi Zieleniec kisvárosába, amely a síelők körében igen jól ismert név, mivel itt található egy modern síközpont. A téli sportok szerelmeseit kiváló körülmények, hosszú síszezon és kiválóan gondozott pályák várják. Zieleniecben síelni egyszerűen élvezet. A szezon kezdetével számos kulturális események várják. Érdemes itt tölteni a karácsonyt és a szilvesztert is. Mindenféle koncertek, gyerekeknek szóló attrakciók és természetesen késő éjszakába nyúló síelés várja az érdeklődőket. Ha elég bátor, még egy versenyen is részt vehet itt, amelyen minden korosztály részt vehet.

Zieleniec azonban sokkal többet kínál, mint a Sas-hegység gyönyörűen hófödte lejtői; itt egész évben talál programot. Kerékpározhat vagy túrázhat és felfedezheti a több tucat kilométernyi hegyi ösvényt a Sas-, Bistřice vagy Stolowe-hegységben. A régió ideális egynapos túrákra és kerékpártúrákra, ahol megcsodálhatja a gyönyörű tájat. Felfedezheti a történelmi műemlékeket is, mint például a St. Anna templom, amely egy 18. századi fatemplom helyén épült 1901-1902-ben.

Térkép megjelenítése

Ezt a javaslatunkat a következő helyeken találod meg:  Orlicei-hegység, Kelet-Csehország

Kirándulási ötletek a környéken

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet