Mesés pihenés Bled közelében

Fedezze fel Szlovénia egyik legszebb helyét. A Bledi-tó romantikus látványát egyszerűen mindenkinek látni kell. A Triglav Nemzeti Parkot a természeti értékek különleges gazdagsága jellemzi. Élvezze a varázslatos tavak, a magas és vad hegycsúcsok és a fantasztikus sportolási lehetőségek választékát.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 2 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon élveztem a Hotel Grajski Dvorban töltött időt. Az óvároshoz közeli elhelyezkedésének köszönhetően Radovljica városkájának minden látnivalója és üzlete könnyen elérhető. A személyzet nagyon segítőkész volt, a svédasztalos reggeli bőséges, a közeli étteremben elfogyasztott háromfogásos vacsora pedig tökéletes befejezése volt minden napnak. A megújúlt SPA talán kisebb, de egy túrázással töltött nap után jó volt megpihenni itt. A szobám is nagyon tágas volt és mindent megtaláltam benne, ami kell egy igazi pihenéshez.”

Tamas Tutkovics
Tamas Tutkovics
Értékesítési csapat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Szlovénia talán legjobban ismert látképe, a Júliai-Alpok ölelésében simuló Bledi tó, közepén a romantikus szigettel és templommal, partján a sziklán álló várkastéllyal. Ez tényleg egy olyan látvány, amit mindenkinek életében legalább egyszer látnia kell.

A mesebeli Bled és környéke - ideális célpont a túrázáshoz és a pihenéshez.

Látogasson el a Triglav Nemzeti Perk szívébe, és élvezze a kulturális és természeti látnivalók különleges bőségét. Jó időben akár a 2000 méter feletti csúcsokat is meghódíthatják az aktív pihenés szerelmesei. A tapasztalt túrázók felmerészkedhetnek a Viševnik-csúcsra vagy a Veliki és Mali Draški csúcsokra is.

Ha nem szeretne hegyet mászni, számos kaland várja Önt közvetlenül a tó partjánál is. Ússzon egyet a tiszta vízben, ismerje meg a tó fölé magasodó középkori vár történetét, vagy kóstolja meg a híres bledi krémest a vár kertjében lévő étteremben. Emellett átevezhet, vagy hajóra szállhat és meglátogathatja a tó közepén lévő szigeten álló Boldogasszony-templomot is, és megismerheti a felvezető lépcsők, és a templom harangjának legendáját is.

Bled környékén is csodálatos látnivalók várják. Az egyik leghíresebb például a rövid autóútra található Vintgar-szurdok ahol a smaragdzöld folyó felett fából készült hidakon sétálhat át. folyó sziklák között visszaverődő zúgása hozzátesz ennek a lenyűgöző természeti gyöngyszemnek a friss hangulatához, amely nemcsak a szemét, hanem a tiszta levegőnek köszönhetően a tüdejét is gyönyörködteti. Az ösvény végén két vízesést is megcsodálhat.

Tél Bledben - síelésre és fürdőzésre fel!

Az év bármely szakába is látogat el Bledbe, nem fog csalódni. Ez a népszerű üdülőhely minden évszakban kínál valami különleges látnivalót. A Júliai-Alpok lábánál található város környéke, ideális fekvésének köszönhetően kedvező feltételeket kínál a téli sportokhoz. Számos síközpont található itt mesés lejtőkkel. A leghíresebb síközpontok a Zatrnik, a Vogel, a Kranjska Gora és Krkavec a várostól csak egy rövid autóútra találhatóak.

Az ikonikus tó a nagy hagyományokkal rendelkező klíma- és termálfürdőiről is híres. A friss alpesi levegő és a csodás víz jótékony hatással lesz testére és lelkére egyaránt. A bledi gyógyfürdőközpont egyedülálló kikapcsolódási lehetőséget kínál a természet közelében.