Pihenés a Magas-Tátrában

A Magas-Tátrába mindenkinek legalább egyszer az életben el kell látogatnia. Sétálja körbe velünk a Csorba-tavat, vagy síeljen velünk a tátralomnici síparadicsomban. A túrázást és síelést élvezheti akár a családjával is, a szállodában pedig majd várja a jól megérdemelt pihenés.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 37 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztük magunkat az ikonikus Hotel Patria **** szállodában, ahol kiváló félpanziós ellátásban részesültünk a Sunny étteremben. Kiemelném a nagyon barátságos és segítőkész személyzetet is. Teljesen ellazulhattunk a wellness-részlegben, ahol rengeteg lehetőség van a pihenni vágyóknak például egy kemény túrázós nap után. Felejthetetlen élmény volt számomra a szállás egyedülálló elhelyezkedése, amely közvetlenül a gyönyörű Csorba-tó mellett található, így ez a hely ideális kiindulópont lehet a túrázók és a síelők számára. ”

Lukáš Fecko
Lukáš Fecko
Informatikai csapatvezető

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?A Magas-Tátra, amely Szlovákia legmagasabb és leglenyűgözőbb hegyei között ismert, minden évben turisták ezreit vonzza csodás térségébe. Engedje magát elcsábítani egy első osztályú nyaralásra, mindazzal együtt, ami ezzel jár és a jó hír, hogy nem kell a világ végére utaznia ehhez.

Mire számíthat ha ellátogat a Magas-Tátrába?

Ha nyáron a Tátrába utazik, akkor több tucat kilométernyi túraútvonal várja, amelyek a téli lezárás után újra megnyílnak. Nemcsak a leghíresebb csúcsokat hódíthatja meg, mint a Kriván vagy a Lomnici-csúcs, hanem ellátogathat Szlovákia legmagasabb vízeséséhez, a Kmeťov-vízeséshez is. Ha gyermekekkel érkezik nyáron mindenképp érdemes kipróbálni a bobpályát is.

Télen a síelésé lesz a főszerep, az első osztályú karbantartott lejtőkön, amelyek tetejére modern felvonók és drótkötélpályák viszik majd fel. A gyönyörű tátrai tájat a legjobban sífutás közben élvezheti a gondozott pályákon.

Egy nyaralás a szlovák hegyekben többet ígér egy szimpla túrázásnál, amely az aktív tevékenységek végtelen lehetőségeit tárja az idelátogatók elé. A megerőltető hegymászások után biztosan jól esik majd a pihenés testének és lelkének egyaránt. Izmait legjobban a wellness-részlegben lazíthatja el, ahol szauna, pezsgőfürdő és gyakran pihentető úszómedence is várja. Élvezze a korlátlan kikapcsolódást a wellness-részlegben és válasszon olyan szállást, ahol ezt közvetlenül a szállodában élvezheti.

Egy gyógyfürdő meglátogatása már önmagában is jól hangzik. Ha ehhez hozzáadjuk az első osztályú kiszolgálást és egy, a hegyekre néző modern szállodát, valamint egy olyan éttermet, ahol profi szakács gondoskodik az ízlelőbimbóink kényeztetéséről, akkor egy igazán felejthetetlen élményben lesz részünk. Válassza többcsillagos luxusszállodánk egyikét a Magas-Tátrában, és meglátja, felejthetetlen élményben lesz része.