Vegye az irányt a lengyelországi Wisła városa felé, és fedezze fel a Lengyel Beszkidek legszebb hegycsúcsait és kirándulóhelyeit. A Dom Wczasowy Beskidy modern szobákkal, medencével, pezsgőfürdővel és szaunával, valamint nagyszerű reggelivel vagy félpanziós ellátással várja. Így az aktív és a pihenésben gazdag kirándulás tökéletes kombinációját élheti át.

A szálláshelyről

A Dom Wczasowy Beskidy a lengyelországi Wisła városában fogadja vendégeit, amit nem véletlenül neveznek a "Beszkidek gyöngyszemének ". A helyszín tökéletes a sportolók, túrázók és mindazok számára is, akik festői környezetben szeretnének zavartalanul kikapcsolódni.

A túrázás szerelmesei felkapaszkodhatnak Trzy Kopce Wiślańskie (4,5 km) ahonnan tpovább indulva meghódíthatják például a Smrekowiec (3,7 km), az Orłowa (10,1 km) vagy a Stary Groń (9,1 km) hegyeket is. A környék legmagasabb csúcsa a Baranai Góra (12 km) felé, ami egy népszerű kilátótorony otthona is. Ezen kívül érdemes még felkeresni a Czerniańskie-tavat (4,5 km) és a Malinowska (9,8 km) barlangot is.

Végig sétálhat a Visztula folyó festői partján, ahol számos étteremben és kávézóban pihenhet meg. A közelben található a Gyógyszerészeti Múzeum (3,5 km), a Mágikus realizmus múzeumát (2,1 km), a Beszkidek Múzeumát (3 km) vagy a Wisła-i Ökológiai Oktatási Központot (1,1 km).

Wisla a téli üdülések tökéletes célpontja is. A város közelében több mint 20 síterep és a számos síugrópálya is található. A legközelebbi sípályák mindössze 650 m-re üzemelnek a szállástól. Ha pedig nem bánja, hogy egy kicsit utaznia kell, akkor olyan modern síterepek éejtőit veheti birtokba, mint a Szczyrk (21,4 km), a Brenna (26,6 km) vagy az Ustron (11,7 km). A sífutás szerelmesei Lengyelország legjobb havas pályáit élvezhetik, a víz szerelmeseinek pedig az egész évben nyitva tartó Aquapark Tropikana (3,7 km) meglátogatása kötelező program.

Hol fogok aludni?

Szállását egy kényelmes szobában vagy apartmanban foglalhatja el, ami modern felszereltséggel, zuhanyzóval vagy káddal ellátott privát fürdőszobával, TV-vel és WiFi kapcsolattal rendelkezik.

  • A Economy szoba egyszerűen berendezett. Két ággyal, kanapéval és íróasztallal rendelkezik, egyes szobákhoz erkély is tartozik.

  • A Standard szobában franciaágy, kanapé és íróasztal található, néhány szobához saját erkély is tartozik.

  • A Premium szoba modern berendezésen túl, két ággyal (franciaággyá alakítható), íróasztallal és kanapéval várja vendégeit. Ráadásul erkély is tartozik hozzá.

  • A Premium apartman stílusos belsőterében egy franciaággyal rendelkező hálószoba, valamint egy kanapéval berendezett egy nappali található. Mindezt a tágas, fedett terasz egészíti ki.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Kóstolja meg garantáltan friss, minőségi, helyi beszállítók termékeiből készült hagyományos cseh fogásokat. Előzetes egyeztetés alapján vegetáriánus, vegán és gluténmentes ételek is rendelhetőek.

Hol kapcsolódhatok ki?

A modern wellnessrészlegben beltéri medence (12,5 x 7 m), pezsgőfürdő és aromaterápiás finn szauna található. A masszázsszalonban masszázsok és egyéb kezelések széles választékát veheti igénybe.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

HA a nyaralás alatt is szeretné óvni alakját, használja fitneszterem súlyzóit és kardiógépeit.

Dom Wczasowy Beskidy

Dom Wczasowy Beskidy

Wypoczynkowa 10, , Wisła
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Liburnia Hotel &SPA Sp. z o. o. Cégjegyzékszám: 243294795


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
40 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,9 km
Távolság a tótól
3,9 km
Busz megálló
2,3 km
Aquapark
3,8 km
Sípálya
2 km
Sífutás
1 km

Utazási tippek

Lengyel-Beszkidek

Lengyel-Beszkidek Utazási tipp

A Beszkidek hegysége három országon is átnyúlik: Csehországon, Szlovákián és Lengyelországon keresztül terül el. A Lengyel Beszkidek hegység egy festői szépségű vonulat, amely közelébe a helyiek megőrizték a hagyományos életmódot. Az Beszkidek egyik legszebb része a Velky Stožek és Velka Čantoryje hegységeket összekötő, mintegy 12 km hosszú cseh-lengyel hegyhát amely a két ország határát is jelöli és amelyen egy népszerű kilátótorony is található.

Mit érdemes megnézni a lengyel Beszkidek hegységben

  • Rodla vízesések
  • Beregszász hegység
  • Niespodzianek Vadaspark

A sziléziai Beszkidek hegysége a lengyel Visla és Ustron városok körül húzódik, ahol a Beszkid Sportaréna is várja a látogatókat.

További információ
Wisła
Wisła
Czerniańskie-tó
Czerniańskie-tó
Tropikana Aquapark, Wisła
Tropikana Aquapark, Wisła