Nyaralás Budapesten

Budapestet, Európa egyik legszebb városát talán nem is kell Önnek bemutatnunk. Meglátogathatja velünk a gyönyörű Budavári Királyi Palotát, a Parlamentet, vagy a híres Halászbástyát, de egy kis fürdőzés sincs kizárva a Gellért fürdőben, vagy a Széchenyi Gyógyfürdőben.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 18 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztem magam a Hotel Stációban töltött idő alatt, és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki Budapestre szeretne látogatni. Itt garantált a minőség, ráadásul remek áron. Budapest gyönyörű szép. Láttam a belvárost, a Parlament épületét, a Halászbástyát, és sétáltam a Duna-parton is. De rengeteg látnivaló van még, úgyhogy mindenképpen vissza szeretnék majd egyszer jönni.”

Martin Dittert
Martin Dittert
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Aquincumban eltöltött idő csak bebizonyította számomra, hogy Budapest a legrosszabb időjárás esetén is remek kikapcsolódást kínál. A bőséges svédasztalos reggeli során kellő energiával telve tudtuk felfedezni az ország fővárosát. A kalandoktól teli nap után pedig a termálmedencékben melegedhettünk fel. A szobánk igazán fényűző, az ágyunk pedig nagyon kényelmes volt, amin nagyon jókat tudtunk aludni. Kellemes meglepetés volt a szobába bekészített vörösbor is, amit a Duna-partra néző kilátás közben fogyasztottunk el éjszaka. A közeli kirándulások közül mindenképpen ajánlanám a Margitsziget meglátogatását, ami pont a szállodával szemben van. ”

Eliška Kordulová
Eliška Kordulová
Marketing csapat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Aki már a saját szemével látta Budapestet, az nem csodálkozik rajta, hogy Európa egyik legszebb városának tartják. A "Duna-parti gyöngyszem" számtalan lenyűgöző látnivalójának, gyönyörű vízpartjának és pezsgő kulturális életének köszönhetően érdemelte ki ezt a nevet. Jöjjön el ide és engedje, hogy Budapest Önt is elvarázsolja.

Budapest - romantikus zugai, UNESCO műemlékei és termálfürdői.

A fővárosban tett üdülés számos előnnyel jár. A legfontosabb látnivalók ugyanis egy karnyújtásnyira lesznek Öntől, mint például Budavári Palota, a, Mátyás-templom a Halászbástya vagy a Parlament épülete. Emellett olyan első osztályú luxusban és kényeztetésben lesz része, amelyben a kisebb városokban nem biztos, hogy talál. Foglaljon szállást tehát a számos budapesti luxusszálloda egyikében, és tapasztalja meg a saját bőrén, milyen érzés világszínvonalú luxusban eltölteni néhány napot.

A látnivalók mellett nem szabad kihagynia a budapesti termálfürdők meglátogatását sem. A fővárosban található Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a Széchenyi Gyógyfürdő. De a szecessziós belső térrel rendelkező Gellért fürdőben vagy a Lukács fürdő gyógyító vizében is megpihenhet. Hogy biztosan ne maradjon ki a budapesti gyógyfürdők látogatásából, keressen szállást közvetlenül a gyógyfürdőnél, ahol néhány méterre lesz a gyógyfürdőtől vagy a belépő hozzátartozik a csomagtartalomhoz így könnyen élvezheti a gyógyfürdőt.