Szállás panzióban

Nyugodt környezet, családi légkör és barátságos ellátás - mindezt biztosítják Önnek panziós ajánlataink. Választhat félpanziós ellátást, reggelit, vagy esetleg saját ellátást, némely esetekben meglepjük majd wellness, grill és sportolási lehetőségekkel is.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 119 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Chalet Bellevue Alm *** teljesen elvarázsolt minket. Egyszerűen minden tetszett benne: a hegyvidéki környezet, a stílusos szobák és az étterem. A személyzet nagyon segítőkész volt és a partnerhotel wellness részlegében pedig jól el tudtunk lazulni. Az alpesi dizájn mellett nagyon praktikus volt a tágas terasz, ahová jó volt leülni beszélgetni. A kandallós étteremben megkóstoltuk az alpesi stílusú reggelit, de a legnagyobb élmény, az élőzenés est és a nyárson sült malac volt. A környéken pedig rengeteg a gyönyörű látnivaló, és a csodás túraútvonal, alig győztük. Mindenképpen visszatérünk ide, de legközelebb télen!”

Nikol Chrástová
Nikol Chrástová
Marketing csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Szívesen emlékszem vissza a Hotel Borgo I Tre Baroni szállodában töltött időre és az oda vezető utamra. Ez volt az első nagy olaszországi utam, és az első találkozásom Toszkánával. A hegyek és dombok megmászása után egy gyönyörű toszkán faluban és egy stílusosan berendezett szállodában találjuk magunkat. Az időt lehet a medence mellett tölteni egy pohár bor mellett, vagy egy kirándulással Firenzébe, ami egy rövid autóútra van. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.”

Tomáš Čmelík
Tomáš Čmelík
A Travelking társtulajdonosa


Élvezze a nyugalmat és a csendet a nagyvárostól távol, és szálljon meg egy panzióban. A szállodákhoz képest ezek a szálláshelyek a kisebb szobaszámukról (és így a vendégek számáról), valamint az otthonos hangulatukról ismertek, így a nyugalom és a csend garantált a tartózkodás alatt. Ráadásul sok panziót családok vezetik, így élvezheti a családias légkört és a házias ételeket is.

Szállás panzióban családoknak

Gyermekeinek is tetszeni fog egy panzió, hiszen rengeteget szórakozási lehetőséget rejt magában. A gyereksarokban, a játszótéren, és a kertben is jól érezhetik magukat. Nyáron pedig akár a medence mellett is pihenhetnek. A személyzet, és néha maguk a tulajdonosok is szívesen adnak tanácsot, hová érdemes kirándulni a környéken a gyerekekkel.

Egy aktív elményekkel teli nap után a panzióba visszatérve grillezéssel vagy sportolással is töltheti idejét. Sok panzióban akár egy kis wellness részleg is található, pezsgőfürdővel, vagy szaunával ahol ellazulhat egy csodás nap lezárásáként.