Utazási élmények Szép-kártyával

A Travelking portálon akár OTP Szép-kártyával is fizetheti egyedi utazási élményét! Szállásajánlat esetén a kártya szálláshely, szórakozási ajánlat (pld: fürdőbelépő) esetén a szabadidő fül zsebén lévő összeget felhasználva, akár egy bankkártyával tudja gyorsan és könnyedén fizetni utazását az interneten keresztül! Nincs több babrálás az utazási csekkekkel, pontosan annyit fizet, amennyibe az ajánlat kerül. Amennyiben a folyamat során bárhol elakadt, ügyfélszolgálatunk készséggel áll bármikor rendelkezésére!

Hogyan foglalhat OTP Szép-kártyával?

A Szép-kártya használatával hozzájárul a hazai turizmus élénkítéséhez, hiszen csak hazai éttermek, szállodák vagy szórakozási és aktív kikapcsolódási helyszínek foglalásakor használhatja fel. Honlapunkon a hazai szállásajánlataink bármelyikét tudja Szép-kártyájával fizetni, és emellett a hazai szórakozási ajánlataink közül is választhat, megvásárolhatja belépőjét kedvezményes áron nálunk, például számos aquaparkba vagy wellness fürdőbe is.

Hogyan fizethet OTP Szép-kártyával?

Kiválasztja az Önnek tetsző utazást honlapunkról.

Időpontot választ, vagy időszakot, attól függően tudja-e előre mikor szeretné utazását, vagy ajándékként szeretné-e adni.

A fizetési mód kiválasztásánál, válassza a Szép-kártyás fizetést.

A honlapunk átirányítja kártya kiszolgálójának - OTP bank - honlapjára, ahol biztonságosan megadhatja kártyaadatait.

Foglalja le velünk álomutazását

Válasszon legnépszerűbb hazai utazási és szórakozási ajánlataink közül

Legnépszerűbb ajánlataink

Inspirálódjon a legkeresettebb ajánlatainkból

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet