Szállások Dél-Szlovákiában

Jöjjön és fedezze fel a mesés Dél-Szlovákia vidékét, ahol a pihenésé lesz a főszerep és a nagyszerű termálfürdőkbe is ellátogathat. Ez a régió egyben keleti szomszédunk legmelegebb része is, így ideális hely lehet egy kalandos családi nyaraláshoz.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 19 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A nyaralásunk szuper volt, de legközelebb biztos, hogy tovább maradunk. A Penzion Quatro legnagyobb előnye kétségtelenül az, hogy a termálfürdő közvetlen közelében található. Így nem kell autóba szállni, vagy gyalog cipelni a strandcuccokat, ami nagy előny az idősebbek vagy a gyermekes családok számára.A reggeli is bőséges volt és változatos, így nagyon elégedettek voltunk.”

Nikola Pecková
Nikola Pecková
Értékesítési csapat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Dél-Szlovákia nagyon népszerű a turisták körében, legyenek azok párok, idősebbek vagy gyermekes családok. Nem csoda, Dél-Szlovákia tele van nagyszerű termálfürdőkkel, amelyek gyógyító ásványvizüknek köszönhetik népszerűségüket.

A dél-szlovákiai termálvizek

Dél-Szlovákia talán egyik legnépszerűbb városa Dunaszerdahely, amelynek termálparkja 10 beltéri és kültéri medencét, szaunavilágot és rengeteg gyermekprogramot kínál.

Ezt követi Bellegszencse. A helyi termálfürdő sem szűkölködik látogatókban, köszönhetően érdekes belső terének és egyedülálló vízösszetételének.

Érdemes még ellátogatni Nagymegyer városába a 8 medencével rendelkező Thermal Corvinus Aquaparkba, valamint Révkomáromba, ahol a 2,5 hektáron elterülő termálfürdőben élvezhetik a vízi kikapcsolódást.