Töltsön el néhány napot pihenéssel, luxus környezetben a Hotel Therma ****-ban, Dunaszerdahelyen. Utalványunknak köszönhetően korlátlanul élvezheti a szálloda bel- és kültéri wellness részlegét, ahol pezsgőfürdők, szaunák és tepidárium is várja a vendégeket. Ráadásul bőséges félpanziós ellátásban lesz része és a fitnesztermet is igénybe veheti. A kisgyermekesek számára külön öröm, hogy egy 11 év alatti gyermek ingyenesen tartózkodhat Önnel.

A szálláshelyről

A Hotel Therma ****szálloda Dunaszerdahely városában található, körülbelül 1,5 km-re a termálfürdőtől, amely a környék legnépszerűbb látványossága. A város azonban a nevezetességek és egyéb látnivalók szerelmeseinek is sokat kínál. Tekintse meg a 15. századi Római katolikus Szűz Mária mennybevételének templomát (1,8 km), és fedezze fel a Sárga templomban található Csallóköz-i Múzeumot (2,5 km) vagy a Kortárs Magyar Művészeti Galériát (2,5 km).

A környék érdekes látnivalói közé tartozik a Tallós Kerékmalom (16,5 km) vagy Nagymegyer fürdővárosa (22,2 km), ahol Szlovákia legforróbb termálforrása található. A magyar határ sincs messze, így a magyarországi Győr városa (39,3 km) is könnyen felkereshető, amely nagyszerű termálfürdővel büszkélkedhet. Felfedezheti a város gazdag történelmét, a gyönyörű természetet és a hagyományos magyar specialitásokat is megkóstolhatja.

Hol fogok aludni?

A szálloda rendkívül kényelmes 62 szobájának egyikében szállhat meg, melyek LCD TV-vel, ülősarokkal, minibárral, légkondicionálóval és WiFi hozzáféréssel rendelkeznek. Természetesen minden szobához privát fürdőszoba tartozik, hajszárítóval és káddal vagy zuhanyzóval. A szobák felszereltsége az Ön legmagasabb szintű kényelmét szolgálja, a dekorációban és berendezésekben a hangsúlyt a természetes és minőségi anyagokra helyezve.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Zerda étteremben szlovák és világ specialitásokat kínál a svédasztalos reggelik és vacsorák során. Délben akár az étterem á la verte menüjéről is választhat felár ellenében. Nyáron a japánkertre néző teraszon is élvezheti a grillezett ételeket. Az esti órákban a lobby bárban is elfogyaszthatja a kedvenc italát.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda medence világa egész évben nyitva tart. A Nordsee SPA és Garden SPA-ban egy bel- és kültéri wellness részleg is található. A SPA-ban részt vehet az illatos illóolajokkal kényeztető szauna szeánszokon vagy felár ellenében kényeztetheti magát a masszázsok vagy SPA kezelések egyikével.

A SPA felszereltsége:

  • Relaxációs medence pezsgőfürdővel és ellenáramoltatóval
  • 3 relaxációs ülőmedence (36-39 °C)
  • Kneipp taposó
  • 4 nagy beltéri pezsgőfürdő
  • 4 beltéri szauna: finn, infra, gőz és orosz szauna
  • 2 nagy kültéri pezsgőfürdő
  • 1 kültéri finn szauna
  • Tepidárium fűtött nyugágyakkal

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szállodában található egy bowlingpálya is amerikai bowlingbárral, ahol az egész család jól szórakozhat.

Hotel Therma ****

Hotel Therma ****

Priemyselná 4 , Dunajská Streda
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
THERMA, a.s. Cégjegyzékszám: 31423213


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
20 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2 km
Távolság a fürdőtől
1,4 km
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
1,4 km

Utazási tippek

ThermalPark Dunaszerdahely

ThermalPark Dunaszerdahely Utazási tipp

A Thermalpark Dunaszerdahely Dél-Szlovákia egyik legkedveltebb és leglátogatottabb rekreációs központja. Tökéletes kikapcsolódását és szórakozását 18 ha alapterületen biztosítja, összesen 10 szabadtéri és fedett termálvizes medence segítségével, amelyek hőmérséklete 26 - 39 °C között mozog. Gyógyhatásuk elsősorban a mozgásszervekre van remek hatással. További kényelmét a masszázsok, a szaunavilág és a pezsgőfürdő szolgálják.

A gyermekek a csúszdával ellátott gyerekmedencében szórakozhatják ki magukat, nyáron pedig ehhez kapcsolódik még a tarka programokkal teli kölyökklub. A bátrabbak és nagyobbak a hét csúszda egyikén tehetik magukat próbára. Sportolási lehetőségekből sincs hiány, próbálja ki például a strand minigolfot, multifunckiós pályát, asztalitenisz, vagy a kinti sakkot.

További információ
Dunaszerdahely
Dunaszerdahely
Bősi vízierőmű
Bősi vízierőmű
Pozsony
Pozsony