Csehországi kikapcsolódás és szállások

A varázslatos Csehországban rengeteg élménnyel gazdagodhatnak az odalátogató vendégeink. A hegységek pazar túrákat, a történelmi városok UNESCO világörökségeket, a fürdők pedig remek pihenést ígérnek. Európa szívében mindenki jól érezheti magát.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 218 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egy szép épületben található, amely azonnal megragadta a tekintetünket. A szoba kicsi volt, de modern és hangulatos. Különösen örültünk az üdvözlő pezsgőnek, és a reggeli is nagyszerű volt - bőséges büfé pezsgővel, friss gyümölcslével és sok finomsággal.”

Nikol Chrástová
Nikol Chrástová
Marketing csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Most először jártunk Karlovy Varyban, és élveztünk minden itt töltött percet. A szálloda a városközpont közelében, szép környéken található. A legnagyobb hatást a wellness gyakorolta rám - a fürdő és a masszázs, a medencében és a pezsgőfürdőben való lazítás és a kávézóban való üldögélés is kellemes volt. A szoba igazán tágas, a kényelmes ágyak és az erkély pedig felülmúlta a várakozásainkat. A belváros, az oszlopcsarnokok és a közeli Pilsen sörfőzde mindenképpen megér egy kirándulást.”

Nikol Chrástová
Nikol Chrástová
Marketing csapat


A természet, a sport és a túrázás szerelmese? Csehországban rengeteg lehetősége van szenvedélyének hódolni.

Hódítsa meg következő csúcsokat:

Csehország természeti gazdagságát egy nyaralás alatt képtelenség megismerni. A legnépszerűbb helyek közé tartozik a Cseh Svájc az egyedülálló Pravčická-kapuval, a Cseh Paradicsom tele várakkal és sziklaalakzatokkal, vagy a Lipno és környéke számos tavával.

Történelem és UNESCO műemlékek

Ha a Cseh Köztársaság látnivalóiról van szó, az első hely, ami eszünkbe jut, az a főváros, Prága. Szálljon meg Prágában és tegye tartózkodását még jobbá kedvezményes csomag ajánlatainkkal. Fedezze fel az ország UNESCO műemlékeit. Irány Dél-Csehország, ahol a mesés Český Krumlov, a Vysočina régió vagy a Kroměříž városa várja.

Kényeztesse magát és kedvesét egy romantikus hétvégével, tele borkóstolásokkal, várakkal és kastélyokkal. Látogasson el a dél-morvaországi borvidékére ahol a történelemi látnivalók mellett tüzes nedűk is várják.

Kapcsolódjon ki Csehország gyógyfürdőiben

Ha pihentető üdülésre vágyik Csehországban jó hírünk van. Kiválasztottuk Önnek az ország legjobb wellness-szállodáit, ahol az egészség és a maximális kényelem jegyében töltheti el nyaralását. A wellness-üdüléseink nagyon népszerűek, hiszen a kínált gyógykezelések között mindenki megtalálja azt amire szüksége van. Választhat a fürdőháromszöget bezáró - Karlovy Vary, Marianbad és Franzensbad hármasából, de Luhacovice és Poděbrady is csodás.

Családi nyaralást tervez? Csehországba ebben az esetben is remek választás. Válasszon egy aquaparkhoz közeli szállodát vagy lepje meg szeretteit a családok számára tervezett üdüléseink egyikével.