Csehországi kikapcsolódás és szállások

A varázslatos Csehországban rengeteg élménnyel gazdagodhatnak az odalátogató vendégeink. A hegységek pazar túrákat, a történelmi városok UNESCO világörökségeket, a fürdők pedig remek pihenést ígérnek. Európa szívében mindenki jól érezheti magát.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 252 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Beszkidek gyönyörűek, és a Beskydský hotel RELAX is csodálatos. 10.000 vendég foglalt már ide a Travelking-en, és sokan többször visszatérnek. Igaz, hogy a szálloda nem a legmodernebb, de ezt mindenki (én is) megbocsátja, mert az érkezéstől a távozásig minden egyszerűen kiváló.”

Tomáš Čmelík
Tomáš Čmelík
A Travelking társtulajdonosa


A természet, a sport és a túrázás szerelmese? Csehországban rengeteg lehetősége van szenvedélyének hódolni.

Hódítsa meg következő csúcsokat:

Csehország természeti gazdagságát egy nyaralás alatt képtelenség megismerni. A legnépszerűbb helyek közé tartozik a Cseh Svájc az egyedülálló Pravčická-kapuval, a Cseh Paradicsom tele várakkal és sziklaalakzatokkal, vagy a Lipno és környéke számos tavával.

Történelem és UNESCO műemlékek

Ha a Cseh Köztársaság látnivalóiról van szó, az első hely, ami eszünkbe jut, az a főváros, Prága. Szálljon meg Prágában és tegye tartózkodását még jobbá kedvezményes csomag ajánlatainkkal. Fedezze fel az ország UNESCO műemlékeit. Irány Dél-Csehország, ahol a mesés Český Krumlov, a Vysočina régió vagy a Kroměříž városa várja.

Kényeztesse magát és kedvesét egy romantikus hétvégével, tele borkóstolásokkal, várakkal és kastélyokkal. Látogasson el a dél-morvaországi borvidékére ahol a történelemi látnivalók mellett tüzes nedűk is várják.

Kapcsolódjon ki Csehország gyógyfürdőiben

Ha pihentető üdülésre vágyik Csehországban jó hírünk van. Kiválasztottuk Önnek az ország legjobb wellness-szállodáit , ahol az egészség és a maximális kényelem jegyében töltheti el nyaralását. A wellness-üdüléseink nagyon népszerűek, hiszen a kínált gyógykezelések között mindenki megtalálja azt amire szüksége van. Választhat a fürdőháromszöget bezáró - Karlovy Vary, Marianbad és Franzensbad hármasából, de Luhacovice és Poděbrady is csodás.

Családi nyaralást tervez? Csehországba ebben az esetben is remek választás. Válasszon egy aquaparkhoz közeli szállodát vagy lepje meg szeretteit a családok számára tervezett üdüléseink egyikével.