Látogassa meg a száztornyú Prágát, és pihenjen a Vyšehrad közelében, a cseh főváros egy nyugodt körzetében. A Hotel Oya *** elegáns szobákkal és svédasztalos reggelivel várja, csupán 5 percre a villamos és a metrómegállóktól. A belváros így egy pillanat alatt elérhető lesz, és még a parkolással sem kell vesződnie.

A szálláshelyről

A Hotel Oya *** Prága kellemes 5. kerületében található és kényelmes szállást kínál vendégeinek, valamint kiváló közlekedéssel rendelkezik a városközpontba. A tömegközlekedési megállók közelségének köszönhetően a szálloda gyors hozzáférést biztosít a leghíresebb látnivalókhoz.

A C metróvonallal (400 m) 5 perc alatt elérhető a Vencel tér (3,2 km), ahonnan az Óváros térre (4,5 km) sétálhat tovább, majd átkelhet a Károly hídon (5 km) és egészen felgyalogolhat a Prágai várba (6,5 km). is A C metróval könnyedén eljuthat Troja városrészbe is, ahol az állatkert és a botanikus kert minden évszakban vonzza a látogatókat. A villamos közvetlenül a szálloda előtt áll meg, ha felszáll könnyen eljuthat vele a Nemzeti Színházhoz, a Károly hídhoz és az Óváros térhez, de akár a prágai várhoz is.

Felejthetetlen kilátás nyílik a Száztornyú cseh fővárosra a Petřín kilátótoronyból (6,2 km), a Žižkov TV-toronyból (4,2 km) vagy a Vyšehradról (2 km) is, mely utóbbihoz a szállodától egy kellemes sétával is eljuthat. Prága szinte végtelen vásárlási lehetőséget kínál. A szállodától mindössze néhány lépésre található az Arcades Pankrác bevásárlóközpont (300 m), vagy metróval eljuthat az OC Westfield Chodov (6,5 km) vagy az OC Palladium (5 km) bevásárlóközpontba is.

Advent idején javasoljuk, hogy látogasson meg a Karácsonyi vásárokat. A leghíresebbek az Óváros téren és a Vencel téren várják, de érdemes meglátogatni a kevésbé zsúfoltakat is a Miru téren (3,5 km) vagy a Jirího z Poděbrad téren (4,5 km).

Hol fogok aludni?

A Standard kétágyas szoba (12 m²) egy franciaággyal vagy két egyszemélyes ággyal felszerelt, valamint privát fürdőszobával várja a vendégeket. A szobában LCD TV, WiFi csatlakozás, hajszárító és piperecikkek is találhatóak.

A Standard háromágyas szoba (16 m²) egy franciaággyal és egy egyszemélyes ággyal felszerelt, valamint privát fürdőszobával várja a vendégeket. A szobában LCD TV, WiFi-kapcsolat és piperecikkek is találhatóak. A recepción hajszárító is bérelhető.

A Superior kétágyas szoba (16 m²) egy franciaággyal vagy két egyszemélyes ággyal rendelkezik, valamint szintén privát fürdőszobával várja a vendégeket. A szobában légkondicionáló, LCD TV, WiFi csatlakozás, minibár, széf és hajszárító is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szállodában található a népszerű Harry's étterem, amely grillkülönlegességeiről híres. A tetőtéri Seventh Heaven Ski Bar varázslatos kilátás mellett fogyaszthatja el kedvenc italát, a naplementében gyönyörködve.

Hotel Oya ***

Hotel Oya ***

Na Pankráci 1337/109 , Praha 4
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
NOKI INTERNATIONAL, a.s. Cégjegyzékszám: 26709155


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 350 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Konferencia terem
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
3 km
Busz megálló
0,3 km

Utazási tippek

Prága

Prága Utazási tipp

A gazdag történelmű cseh főváros a Moldva partján terül el és számtalan kulturális emlékkel büszkélkedhet. Ennek köszönhetően Európa egyik legkáprázatosabb városa 1992-ben fel is került az UNESCO világörökség listájára. Nem is csoda, hiszen évente több millió turista is megfordul itt a világ minden tájáról.

Mely látnivalókat kell mindenképp meglátogatnia:

  • Prágai vár
  • Károly híd
  • Óváros tér az orlojjal (csillagászati óra)

További híres látnivalóként tartják számon még Josefov zsidó negyedet, Petřín hegyet kilátójával, vagy Vyšehrad városrészt. Kultúrálódását a Nemzeti színház biztosítja, gyermekei biztosan élvezni fogják a prágai állatkertet és a Troja nevezetű kerület botanikus kertjét, illetve az Aquapalace Praha élményfürdő vízi attrakcióit. Télen pedig javasoljuk, hogy látogassa meg a híres prágai karácsonyi vásárt, amelynek egyedülálló hangulata biztosan elbűvöli majd.

És egy tipp a végére: a száztornyú Prága felfedezésére legalább egy hétvége szükséges, hiszen annyi csodás látnivalót rejteget.

További információ
Károly híd
Károly híd
Óváros tér és orloj
Óváros tér és orloj
Nemzeti Múzeum
Nemzeti Múzeum