Pihenés Gyűgyön

Gyűgy (szlovákul Dudince) egy helyes kis fürdőváros Dél-Szlovákiában, amely ásványi gyógyforrásokról híres. A jól ismert gyógyfürdőn kívül a település egész évben kellemes időjárásáról is híres, mivel ez a város a legtöbb napsütéses napot számláló város Szlovákiában.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 2 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?A népszerű fürdőváros Gyűgy (szlovákul Dudince) a Dél-Szlovákia régióban található, amely a magas napsütéses napok számáról és a kiváló borokról híres. A gyógyfürdőben jól megérdemelt pihenést élvezhet a gyógyvízben, amely helyreállítja egészségét. Épp ezért Gyűgy városa a fiatalabb és a senior generáció körében is népszerű.

Termál pihenés kiváló borokkal

Gyűgy fürdővárosába érkezve megdöbbentő a fürdővárosra jellemző csend, béke és nyugodt légkör. Nemcsak a termálfürdőben való pihenés közben, hanem a fürdő környékén tett séták közben is kikapcsolódhat. Megtekintheti a ritka Római fürdőket, vagyis a sziklába vájt, titokzatosságba mésztufa alakzatokat. Kiváló borokért pedig ellátogathat a Magyarmacskáson található egyedülálló sziklába vájt borospincébe is.

A legtöbb látogató fő célpontja azonban a termálfürdő, amelynek gyógyvize hasonló összetételű, mint a franciaországi Vichy-forrás vize. A gyűgyi vízben való fürdőzés jótékonyan hat a mozgásszervek, a reumatikus betegségek, valamint a szív- és érrendszer megbetegedések kezelésére. Élvezze hatását közvetlenül fürdés közben, vagy kényeztesse magát gyógyító kezelésekkel.