Személyesen ellenőrizve

Olyan helyre, amely nekünk sem tetszik nem is küldenénk. A szállásokat ellenőrizzük és kezeskedünk róla, hogy megéri a látogatását. A szállásokat, amelyeket személyesen is meglátogattunk, vagy amelyeket visszatérő ügyfeleink próbáltak ki “személyesen ellenőrzött" jelzéssel láttuk el.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 131 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“Akár a helyszínen, akár a környéken tölti az idejét, garantált, hogy mindig nagyszerű élményekben lesz része. A Bohinj Eco Hotel területe igazán nagy. A kiterjedt wellness-szolgáltatások és a szomszédos, számos attrakcióval rendelkező aquaparknak köszönhetően még az esős napokon is élvezheti a szórakozást és a pihenést. Ha az időjárás együttműködik, akkor kiránduljon egyet a hegyekbe, kerékpározzon, vagy prbája ki a külöböző vízi sportokat Szlovénia legszebb tavaiban. Nemcsak a szolgáltatással, hanem az ételekkel és a barátságos személyzettel is maximálisan elégedettek voltunk. A legnagyobb élményt azonban számunkra a tiszta Bohinji-tavon való evezés, majd a tóból kiömlő Sava Bohinjska folyón való lecsúszás jelentette.”

František Jordán
František Jordán
Marketing csapat


Hogy 100%-ig biztosak lehessünk az általunk kínált üdülések minőségében, személyesen ellenőrizzük őket, és garantáljuk, hogy az elejétől a végéig élvezni fogja őket. Azok a szállodák és vendégházak, amelyeket a Travelking csapatának egy tagja személyesen látogatott meg, a "személyesen ellenőrzött" címkét viselik. Így olyan gazdag választékból választhat, ahol biztos lehet benne, hogy kényelmes szobákban, mindig barátságos személyzettel, finom ételekkel, magas színvonalú wellness- és egyéb szolgáltatásokkal fogadja Önt.

Hol élvezheti a legjobb, személyesen ellenőrzött szálláshelyeket?

A Travelking legnépszerűbb szállodáit és vendégházait sehol máshol nem találja meg, mint itt, Magyarországon. A kiváló minőségű gyógyfürdőszolgáltatásoknak, a vonzó kirándulóhelyeknek és a festői környezetnek köszönhetően a Karlovy Vary szállodái már régóta népszerűek a Travelking munkatársai körében. Akár a zavartalan pihenés híve, akár az aktív nyaralást részesíti előnyben, a feltöltődést a szálloda wellness-részlegében biztosan nem fo nemet mondani.

Hasonlóan népszerűek a szállodák és panziók szlovák szomszédainknál. Például a híres szlovákiai gyógyfürdők vagy wellness szállodák felkeresésével maximális kényelemben élvezheti a nyaralást. A gyógyvízzel teli medencékben, a szaunákban vagy a kezelések során való pihenés mellett csúcsminőségű szolgáltatásokban is részesülhet. Tökéletes kényelem várja Önt még a túrákról és hegymászásról való visszatérés után is. Személyesen ellenőrzött szállodákból nincs hiány a Tátra vagy a Szlovák Paradicsom területén.

A kivételes wellness-élmény iránti vágyát a Magyarországon személyesen ellenőrzött szállodák fogják kielégíteni. A fényűző berendezés és a kiváló szolgáltatás mellett a mindenütt jelenlévő termálforrások is kellemesebbé teszik majd az itt tartózkodását. Érdemes Ausztriába is elutazni, ahol télen a fantasztikus síelés, nyáron pedig túrázás vár a magashegységekben. A szállás egy jó minősítésű szállodában vagy vendégházban pedig már csak hab lesz a tortán.