Fedezze fel a lengyel Czorsztyn-tó gyönyörű környékét a szlovák határ és a termálfürdők közelében. Válassza a közelben található luxus ECO Active Resort Pieniny szállodát félpanziós ellátással. Csodálatos kirándulást tehet a tóhoz és a partján lévő kastélyokhoz is. Ezen felül korlátlan belépést biztosítunk a szálloda medencéjébe, szaunavilágába, pezsgőfürdőjébe és a relaxációs só-zónába.

A Travelking által ellenőrizve

“Ha olyan helyet keres, ahol egyszerre pihenhet és sportolhat, akkor a ECO Active Resort Pieniny szerintem ideális választás. Van egy nagyszerű gyógyfürdő, kiváló ételek és még kerékpárt is lehet bérelni. Személy szerint azt ajánlom, hogy tegyen egy kört a Czorsztyn-tó körüli gyönyörű kerékpárúton.”

Tomáš Polman - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-8 2020

A szálláshelyről

A ECO Active Resort Pieniny Czorsztynban található. A közeli azonos nevű Czorsztyn-tó számos lehetőséget kínál sportolásra és szabadidős tevékenységekre, többek között horgászatra vagy városnéző hajóútra. A romantikus Czorsztyn-kastély romjai mindössze 2 km-re találhatóak. A szemközti parton a jó állapotban megőrzött magyar Niedzica kastély (10 km) áll. A természet szerelmesei minden bizonnyal örülni fognak a két nemzeti park közelségének (Pieninek és Gorce) (10 km).

Téli üdülés esetén, ha sportolni vágyik, számos nagy síközponthoz látogathat el a környéken, például a Palenica síterepre (25 km) vagy a Polana Sosny síterületre (8 km). Ha teste és lelke egyaránt pihenni vágyik, irány a Szaflary termálfürdő (35 km).

Hol fogok aludni?

A Standard kétágyas szoba LCD TV-vel, WiFi kapcsolattal és hűtőszekrénnyel van felszerelve. Természetesen a privát fürdőszoba fűtött padlóval, kozmetikumokkal, hajszárítóval és törölközőkkel is a szoba része. Emellett a berendezések között talál egy kényelmes ülősarkot és a szobában várja egy tea- és kávéskészlet is. A szobában egy pótágy (2+1) elhelyezésére is van lehetéség.

Az Erkélyes standard kétágyas szoba pontosan ugyanúgy néz ki, mint a klasszikus kétágyas opció, a felszereltségük is megegyezik, csak egy csodás erkély is tartozik hozzá, ahonnan remek kilátásban lehet része.

A Deluxe szobák tágasabbak, néhány ilyen szoba külön nappalival is rendelkezik. Ennek köszönhetően lehetőség van két pótágy elhelyezésére is, így ez a szobatípus összesen négy fő számára alkalmas. A privát fürdőszobában zuhanyzó vagy fürdőkád található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Panoráma étteremben a legjobb alapanyagokból készített lengyel konyha különlegességeit kóstolhatja meg. Reggel gazdag svédasztalos reggelit szolgálnak fel. Este háromfogásos vacsorát szolgálnak fel.

Hol kapcsolódhatok ki?

Zavartalan kikapcsolódás várja Önt a szálloda wellness-részlegébenfedett medencével, szaunavilággal, pezsgőfürdővel és kényelmes nyugágyakkal ellátott relaxációs területen. Hogy a pihenése igazán tökéletes legyen, vegye igénybe a sokféle masszázs vagy kozmetikai kezelés egyikét.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkissebbek számára szabadtéri játszótér, fedett játékterem és egy gyermek sarok is rendelkezésre áll. A szálloda szórakoztató programokat is kínál, köztük egy esti mozit pattogatott kukoricával. A szülők pedig kérhetnek gyermekfelügyeletet.

ECO Active Resort Pieniny

ECO Active Resort Pieniny

Zamkowa 6 , Czorsztyn
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Stanislaw Waksmundzki Cégjegyzékszám: 490645349


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 6 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 m
Távolság a tótól
0,7 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
28 km
Sípálya
4,1 km

Utazási tippek

Čorštýn-tó, Niedzica és Čorštýn kastélyok

Čorštýn-tó, Niedzica és Čorštýn kastélyokUtazási tipp

A Čortýn-tó egy gát a Dunán Pieniny és Gorce között, ahol csónakázni is lehet. A tó partján két vár áll egymással szemben - a jó állapotban lévő Niedzica (lengyelül Zamek Dunajec) és a Czorsztyn (Zamek w Czorsztynie) romjai. Mindkettő egész évben látogatható, télen rövidebb nyitva tartással.

Czorsztyn turistafalu
Czorsztyn turistafalu
Pieninek Nemzeti Park
Pieninek Nemzeti Park
Terma Bania
Terma Bania