Nyaralás az Alacsony-Tátrában

Az Alacsony-Tátra remek lehetőség a nyugalom és a gyönyörű természet szerelmeseinek. Mássza meg velünk az Alacsony-Tátra legmagasabb csúcsát, a Chopok-csúcsot, fedezze fel a Déményfalvi Szabadság-barlangot és síeljen velünk a modern síközpontok egyikében. Kényelméről is természetesen gondoskodunk, Önnek már csak szállást kell választania.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 6 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Az Alacsony-Tátra magasságban ugyan nem kellhet versenyre magasabbik testvérével, de népszerűségben nem marad el tőle. És ez nem is véletlen, hiszen ugyanúgy gyönyörködhetünk a hegyvidéki tájban, a gyönyörű kilátásban, viszont az alacsonyabb helyszínek miatt a környezet sokkal zöldebb és élettel telibb, a látványosságok családosok számára is elérhetőek és valljuk be az sem hátrány, hogy sok helyet elérhetünk túrázva úgy, hogy különösebb felkészülés és edzettség lenne szükséges hozzá.

Az Alacsony-Tátra vonzza a túrázókat, síelőket és a pihenés szerelmeseit.

Az Alacsony-Tátra leghíresebb csúcsa talán a Chopok, mindenképpen megéri feltúrázni ide a pompás kilátásért, ahogy a legmagasabb csúcsra, a Gyömbérre is. Ráadásul mindkettő akár egy túrán belül is meglátogatható, mert közvetlen túraútvonal vezet az egyikről a másikra. Miután kiélvezte a lélegzetelállító panorámát, fedezze fel a hegy belsejét is a Stanišovská és a Déményfalvi Jég vagy szabadságbarlangban. Ha pedig egy gyönyörű hegyvidéki tavat csodálna meg, ne hagyja ki a Verbici tó meglátogatását sem.

Télen síelők ezrei választják az Alacsony-Tátrát, hiszen számos olyan magas színvonalú síközpont található itt mint az Opalisko, a Jasná, vagy a PARK SNOW Donovaly.

Ön inkább a gondtalan pihenést keresi? Az Alacsony-Tátrával akkor sem lőhet mellé. Lustálkodjon az olyan hegyvidéki gyógyfürdőkben, min az Aquapark Gothal Liptovská Osada vagy a Sorea termálfürdő. De a wellness élményt úgyis megszerezheti magának, hogy egy pillanatra sem hagyja el szálláshelyét. Ehhez csupán anniyt kell tennie, hogy szét néz azon ajánlataink között amik saját wellnesszel rendelkeznek. De a túrázók számára is jó szívvel ajánljuk ezt a lehetőséget, hiszen nincs is jobb annál, mint mikor egy mozgalmas nap után a pezsgőfürdőben, az úszómedencében vagy a szaunában lazíthatjuk el izmainkat.