Szállások megálló közelében

Nincs saját autója, és azon gondolkodik, hogyan közlekedjen a nyaralás alatt? Ne essen kétségbe, mi olyan szállodákat választunk, amelyek 1 km-en belül busz- vagy vonatmegállóval rendelkeznek!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 617 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“Akár a helyszínen, akár a környéken tölti az idejét, garantált, hogy mindig nagyszerű élményekben lesz része. A Bohinj Eco Hotel területe igazán nagy. A kiterjedt wellness-szolgáltatások és a szomszédos, számos attrakcióval rendelkező aquaparknak köszönhetően még az esős napokon is élvezheti a szórakozást és a pihenést. Ha az időjárás együttműködik, akkor kiránduljon egyet a hegyekbe, kerékpározzon, vagy prbája ki a külöböző vízi sportokat Szlovénia legszebb tavaiban. Nemcsak a szolgáltatással, hanem az ételekkel és a barátságos személyzettel is maximálisan elégedettek voltunk. A legnagyobb élményt azonban számunkra a tiszta Bohinji-tavon való evezés, majd a tóból kiömlő Sava Bohinjska folyón való lecsúszás jelentette.”

František Jordán
František Jordán
Marketing csapat


A tömegközlekedési vagy vonatmegállóval rendelkező szállodáknak több olyan előnye van, amelyek hozzájárulnak a kényelmes tartózkodáshoz. Abszolút nagyszerűek azok számára, akik nem akarják autóval felfedezni a környéket.

A tömegközlekedés előnyei:

  • Egyszerű megközelíthetőség: Az egyik legnagyobb előny természetesen a könnyű megközelíthetőség. Egy busz- vagy vonatmegálló a szálloda közelében gyors hozzáférést biztosít a városi vagy távolsági buszjáratokhoz.
  • Flexibilis utazás: Tervezze meg utazásait tetszése szerint! Könnyedén mozoghat a város vagy a környező területek különböző részeire, és új helyeket fedezhet fel anélkül, hogy parkolóhelyet kellene vadásznia.
  • A tömegközlekedés használata gyakran költséghatékonyabb, mint a taxizás vagy a belvárosi parkolás.
  • Környezetbarátabb utazás: Legyen környezettudatos és csökkentse ökológiai lábnyomát. Az autó helyett tömegközlekedést választva a jövő generációját is védi.

Ha azonban mégis úgy dönt, hogy autóval utazik, válasszon ingyenes parkolási lehetőséggel rendelkező szállodáink közül.