Szállás és fürdőzés Luhačovicében

A Luhačovice gyógyfürdők a legnépszerűbben Csehország Morva régiójában. Al a 17. századig visszanyúló hagyományokkal rendelkező gyógyfürdők, a termálvizes források és a gyönyörű fürdőépítészet elkápráztatja majd. A források egy részét kizárólag fürdőzésre és inhalálásra használják, mások szabadon kóstolhatók a collonádokkal ellátott fürdőparkban. A leghíresebb forrás vize adja a Vincentka természetes ásványvízet, amelyet még a császári udvarban is felszolgáltak.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Luhačovice Morvaország egyik legszebb fürdővárosa. Ha nincs kedve Karlovy Varyba vagy Msrienbedbe utazni, próbálja ki Luhacovice csodás gyógyfürdőit.

Mik a legjobb látnivalók Luhacovicén?

Sétálgasson a monarchiás collonádok között, kóstolja meg a városban fakadó természetes ásványvizet és gyönyörködjön a múltszázadi épületek eleganciájában. A fürdőparkot és a Jurkovič-házat mindenképpen érdemes meglátogatni. Emellett elsétálhat jó idő esetén a Szerelem tavához is.

Mindenképpen próbálja ki a városi gyógyfürdőt, vagy válasszon a wellness hoteleink közül, és kényeztesse magát a híres SPA kezelések egyikével.