Nyaralás Lentiben

Nyaroljon velünk a Nyugat-magyarországi fürdővárosban, Lentiben. Az egész éves szórakozást a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark biztosítja, ahol gyógy- és élménymedencékkel is találkozhat. Utazzon el velünk Lentibe és élvezze a kikapcsolódást párban, vagy akár az egész családdal.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 0 ajánlat

Nem találunk tartózkodást a kiválasztott kritériumok alapján, kérjük próbáljon módosítani a megadott feltételeken.Magyarország számos gyógyvizes termálfürdőről híres, de csak az egyikben található egy kivételes energiaparkot, ahol egészen különleges formában tehet az egészségéért. Irány tehát Magyarország délnyugati része, ahol a szlovén határhoz közel található Lenti fürdővárosa.

Fokozza egészséget rendkívüli energiával

A magyarországi Lenti városának termálfürdője nátrium-bikarbonát tartalmú gyógyvízzel büszkélkedhet, így alkalmas mozgásszervi, gerinc- és ízületi problémák kezelésére is. A helyi termálvíz hatását 5 fedett és 5 szabadtéri medencében lehet élvezni, ezenkívül létesítettek számos, nem csak a gyerekek számára szórakoztató vízi csúszdát és más vizi attrakciókat is. A sok egészségjavító kezelés közül az egyik legnépszerűbb kétségtelenül a hidromasszázs medence ,de természetesen nem maradhat ki a szaunavilág sem. Az igazi különlegesség azonban aSzent György Energiapark, amelyben az energiapályák a termálvíz gyógyító hatásával kombinálva jótékony folyamatokat indítanak el az emberi szervezetben az optimális fizikai és mentális egyensúly elérése érdekében.

Ha a lehető legközelebb szeretne lenni a termálmedencékhez, válogasson azon szállásaink között, amik közvetlenül kapcsolódnak a gyógyfürdőhöz így a medence és a wellness közelsége garantált. Ajánlataink sokszor tartalmaznak wellness központba való korlátlan belépést is és, hogy biztosan kényelmes hotelt találjon, válasszon a "Személyesen ellenőrzött" címkével ellátottak közül. Ez azt jelzi, hogy a szállást a Travelking csapatának egy tagja személyesen ellenőrizte és ott kellemes élményben volt része.