Lenti: Kirándulási tippek és érdekes helyek

A Nyugat-magyarországi Lenti városkában kényelmes kikapcsolódás várja, miközben feltöltheti erőtartalékait. A fürdő hatalmas területén több fedett és szabadtéri termálvizes medencével, illetve szaunával találkozhat. Helyi különlegességnek számít a Szent György Energiapark területén gondosan kijelölt jótékony hatású energiavonalak, amelyek a gyógyvízzel párosítva segítenek elérni a test tökéletes testi és lelki egyensúlyát. A fürdőközpont mellett található a Lenti Erdei és Vasúti Múzeum, meglátogatását mindenképp tanácsoljuk.

Lenti keskeny nyomtávú kisvasútLegkedveltebb utazás

Lentiből indul a leghosszabb (32 km) magyar keskeny nyomtávú vasút. A pálya nemcsak az állami vasutakhoz kapcsolódik, hanem sok túra- és kerékpáros útvonalhoz is. Ha friss levegőre és egy csodálatos erdőjárásra vágyik ez a tökéletes kirándulási lehetőség az ön számára. A kisvonat végállomásánál az erdészeti és vasúti múzeumot is megtekinheti.

További információ

LentiLegkedveltebb utazás

A nyugat-magyarországi Lenti városa termálfürdőjéről híres**, ahol az egész mozgásszervi rendszer számára hasznos gyógyhatású vízben fürödhet.

Mit látogasson meg, ha Lentiben jár?

  • A termálfürdőt 5 nyári és 3 fedett medencével, csúszdákkal és gyógyító termálvízzel.
  • A Szent György Energiaparkot a fürdő területén, amely közvetlenül az Európán áthaladó energiavonalak kereszteződésében áll, ennek köszönhetően a gyógyvíz testére még intenzívebben hat.
  • A Lenti kastélyt.
  • Az egyedülálló erdei vasutat, amelynek hossza 32 km, és a felnőttek és a gyerekek számára is egészen biztosan kedvenc lesz.
További információ

Térkép utazási tippekhez4 utazási tipp

Lenti: Kirándulási ötletek

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet