Nyaralás Győrben

Élvezze a kikapcsolódást az egész évben nyitva tartó termálfürdőben. Győr Magyarország egyik legszebb városa ami gyönyörű barokk stílusban épült városközponttal büszkélkedhet. Az itt található termál- és élményfürdők Magyarország kedvencei közé tartoznak.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 9 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Amstel Győr csendes részén található. Ez egy családi szálloda, csodálatos és barátságos személyzettel, kiváló konyhával, és az érzés, amit a Duna-parton, a napos teraszon egy sör mellett éreztem, megfizethetetlen volt.”

Peter Kóša
Peter Kóša
A Travelking társtulajdonosa

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?A magyar-osztrák határon fekvő Győr amellett, hogy kulturális központ egy igazi fürdőváros is.Ráadásul nem csak itt de a közeli Mosonmagyaróvárban is érdemes vízi élményeket keresnünk.

Élvezze a győri Rába Quelle termálfürdő világszínvonalú szolgáltatásait

Hogy miért érdemes Győrbe utazni? A 3 termál- és 5 élménymedencével rendelkező Rába Quelle termálfürdő miatt feltétlenül. Az egész évben nyitva tartó fürdő fedett és szabadtéri medencéit 2000 méter mélyről származó gyógyvízzel töltik fel. Már ez önmagában különleges kikapcsolódást tesz lehetővé, de nem szabad elfeledkeznünk a szaunavilágról és a számos elérhető gyógykezelésről sem.

Győr azonban nemcsak gyógyfürdőjéről, hanem a gazdag történelméről, a környező természet szépségéről és a pezsgő kulturális életéről is híres. Fedezze fel gyalog a város kimagasló építészetét, majd pihenjen meg egy csésze kávé mellett valamelyik belvárosi kávézóban vagy töltődjön fel energiával miközben megismeri a helyi éttermek hagyományos magyar fogásait.

Élvezze még jobban a Győrben töltött időt úgy, hogy olyan szállást választ ami saját wellnessközponttal rendelkezik, így így bármikor élvezheti majd a privát medence, a pezsgőfürdő és a szauna használatot.