Győr történelmi városa mindenképpen megér egy látogatást. Ha családdal érkezik érdemes felfedezni az állatkertet és a belvárost is. A Gyirmót Sport & Wellness Hotel **** modern szobákkal, ízletes svédasztalos reggelikkel, valamint korlátlan wellness használattal várja vendégeit (medence, pezsgőfürdő, szaunák). A 6 év alatti gyermekek pedig ingyenesen tarthatnak szüleikkel.

A Travelking által ellenőrizve

“A Gyirmót Sport & Wellness Hotel ****-ban a legjobban a medence tetszett, ami gyönyörű környező vidékre néz. A nővéremmel látogattam el, akinek nagyon tetszettek a modern szobák. A szálloda elhelyezkedését is nagyon tetszett, mert a csendes környezete tökéletes a kikapcsolódáshoz. Semmiképp ne hagyja ki Győr felfedezését és a Rába Quelle Gyógy- Termál- és Élményfürdőbe való csobbanást se!”

Kateřina Vašátková - Ügyfélszolgálat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-10 2023

A szálláshelyről

A Gyirmót Sport & Wellness Hotel **** az egyik népszerű magyar fürdőváros, Győr csendes zöldövezetében található. Pihenjen a wellness-részlegben, majd élvezze a természetjárást, valamint a történelmi látnivalók felfedezését.

A szálloda közvetlen szomszédságában található egy halastó, amely tökéletes hely egy kellemes sétához és horgászathoz. A közeli Rába folyó partján futó Holt-Rába tanösvényen megismerkedhet a helyi növény- és állatvilággal.

Győr belvárosa kb. 10 km-re található, és mindenképpen érdemes meglátogatni a különleges hangulatáért, amelyet az építészetének és híres termelői piacainak köszönhet. A Mosoni-Duna és a Rába folyó találkozásánál fekszik az egyedülálló Rába Quelle Gyógy- Termál- és Élményfürdő. A Pannonhalmi Főapátság (25 km), az UNESCO örökség része, Magyarország egyik legrégebbi műemléke. Az apátság arborétuma és gyógynövénykertje sokféle ritka virág- és növényfajt rejt. A Szigetköz Tájvédelmi Körzet (30 km) gyönyörű természetét gyalog, kerékpárral, csónakkal és lóháton fedezheti fel.

Hol fogok aludni?

Szállása egy tágas, 24 m²-es kétágyas szobában lesz. Minden szoba klímával, WiFi kapcsolattal, TV-vel, széffel, telefonnal és íróasztallal van felszerelve. A szobához tartozó privát fürdőszobában kozmetikai eszközök és hajszárító is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Finomságokkal teli asztalok várják a bőséges svédasztalos reggeli során, ahol hideg és meleg ételek, friss gyümölcsök, péksütemények, teák és kávék széles választékából válogathat. Ha napközben megéhezne válassza a szálloda Arundo Éttermét, mely ízletes magyar és nemzetközi fogásokat kínál. A vacsorát háromfogásos menüvacsora formájában szolgálják fel. A délután és este folyamán kedvenc italait is kérheti a Csivit Bárban.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda modern wellness-részlege korlátlanul várja a vendégeket finn és infraszaunával, pezsgőfürdővel valamint beltéri és szabadtéri fűtött medencével.


SZ21005993 - Hotel

Gyirmót Sport & Wellness Hotel ****

Gyirmót Sport & Wellness Hotel ****

Ménfői út 61. , Győr
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Izek gyöngye Kft Cégjegyzékszám: 0809021122


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 21:00
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
8 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Fitness
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
9,3 km
Távolság a fürdőtől
6,5 km
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
6,5 km

Utazási tippek

Rába Quelle Fürdő

Rába Quelle Fürdő Utazási tipp

A Rába Quelle Gyógy- és Élményfürdő az egyik legnépszerűbb fürdő az egész országban. 2 000 m mélységből gyógyító víz zúdul ide, amelynek hőmérséklete 37 - 63 °C, és azok számára különösen alkalmas, akik csont- és ízületi betegségekkel vagy izomproblémákkal küzdenek. Pozitívan befolyásolja az emésztési zavarokban szenvedők, és a csökkent pajzsmirigyfunkcióval rendelkezők állapotát.

A fürdőben 3 termál- és 5 élménymedence található:

  • Hengeres élményfürdő
  • Nagy szabadtéri medence 68 méter hosszú csúszdával és egy barlanggal
  • Szabadtéri relaxációs medence
  • Kalandmedence vízibárral
  • Élménymedence vízeséssel, gejzírrel és fekvő masszázzsal
  • Nagy termálmedence a fekvőhelyekkel és a hátatmasszírozó fúvókákkal
  • Termálmedence sakktáblával, amely gyógyít és nyugtat
  • Termálmedence csillagokkal a csendes éjszaka hangulatával

A fürdőben található szaunavilág is, amely finn szaunát, szabadtéri medencét, gőzkabint, pezsgőfürdőt, frigidáriumot és 2 infrakabint, fűtött kőpadot, aromaterápiás szaunát, sókabint, masszázsfotelt és pezsgőfürdőt tartalmaz.

A fürdő egész évben nyitva tart, hétfőtől vasárnapig 09:30 és 18:00 között. Az egész napos belépő felnőttek számára 9700 Ft (25,50 euró) és 18 év alatti gyermek számára 7300 Ft (19 euró).

További információ
Xantus János Állatkert
Xantus János Állatkert
Győr
Győr
Flexum Thermal & Spa
Flexum Thermal & Spa