Kirándulás Bécsben

Látogasson el Bécsbe és fedezze fel az osztrák főváros minden csodáját. Akár a történelem, akár a pihenés, a látnivalók, a színházak vagy a wellness érdekli, Béccsel nem lőhet mellé.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 1 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Bécs már évszázadok óta Európa egyik kulturális és történelmi központja, így nem csoda, hogy az idők során annyi látnivaló halmozódott fel ebben a közép-európai nagyvárosban, amik miatt a világ minden tájáról turisták milliói keresik fel évről évre. Ismerje meg Ön is az osztrák főváros leghíresebb nevezetességeit, a bécsi konyha legjavát és a város pezsgő kulturális életét.

Foglaljon szállást Bécsben, a látnivalók és a finom konyha városában

Bécs olyan sokrétű élményeket tartogat az oda látogatóknak, hogy legyen szó akár az idősebb korosztályról, a gyermekes családokról vagy a szerelmespárokról, mindenki megtalálja majd a számítását. A nyugdíjasok például kényelmes és nyitott városnéző buszokról csodálhatják meg a korabeli építészet remekeit, míg a családosok ellátogathatnak a világ legrégebbi állatkertjébe, vagy a világhírű Práter Vidámparkba. Utóbbiak ráadásul válogathatnak azon szállodáink között, amik ingyenes szállást kínálnak a gyermekek részére, így az ott megspórolt pénzt további kalandokra fordíthatják. Ha pedig a párjával utazik semmiképpen ne hagyja ki a csokoládémúzeumot vagy a Schönbrunni kastélyt, mindkét helyszín kiválóan alkalmas arra, hogy megkoronázzon egy tökéletes romantikus kirándulást.

Bécs persze a művészetek szerelmeseit is tárt karokkal várja. Tekintse meg a világszínvonalú művészeti gyűjteményeket a Leopold Múzeumban, és ismerkedjen meg Egon Schiele és a szecesszió alapítójaként ismert, Gustav Klimt festményeivel. Decemberben pedig semmiképpen se hagyja ki a gyönyörű bécsi karácsonyi vásárokat! A forralt bor illata és a káprázatos karácsonyi díszek közepette mutatja meg a város az igazi szépségét.

Ön számára nem egy festmény, hanem egy kiválóan tálalt vacsora az igazi műalkotás? Szerencsére Bécs a gasztronómiában is az élen jár. Próbálja ki például a Die Metzgerei étterem hagyományos fogásait, vagy ízlelje meg a legfinomabb bécsi süteményeket egy frissen főzött kávé kíséretében az elegáns Café Landtmannban.