Élvezze a teljes fetöltődést Ausztriában, a Zell am See régióban egy gyönyörű tó és a látnivalók közelében. A Hotel Grüner Baum **** kényelmes, modern szobákat, ízletes reggelit vagy félpanziót kínál, valamint belépést biztosít a szaunákkal ellátott wellness részlegébe. Csomagunk részeként a szobában egy üveg Prosecco és rengeteg kedvezmény várja.

A szálláshelyről

A családi kézben lévő Hotel Grüner Baum **** a gyalogos övezetben található Zell am See központjában, csak néhány perc sétára a város nevezetességeitől, a tóparttól és a felvonóktól, így a szálloda ideális az aktív pihenéshez egész évben.

Nyáron túrázhat a Zeller See-tó, az alpesi Kapruni masszív (7,5 km) körül, vagy egy kicsit tovább mehet, egészen a Krimml-vízeséshez (55 km). Kaprun városában (7,6 km) pedig megtekintheti a XII. századi Kaprun kastélyt, kipróbálhatja a Maisi Flitzer bobpályát vagy a Tauern Spa kényelmes medencéit. De a Kaprun Múzeum és a Vötter's Fahrzeugmuseum is megér egy látogatást.

Télen természetesen nem érdemes kihagyni a közeli, Schmittenhöhe luxus síterepének meglátogatását (2,3 km), ahol az egész család síelhet. De nem szükséges nagy utat megtenni akkor sem, ha inkább a Glacier Kitzsteinhorn (19,6 km), a Maiskogel (9 km), a Lechnerberg (9,6 km) vagy a Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn (18,4 km) lejtőin csúszna le.

Hol fogok aludni?

A szálloda 42 szobával és lakosztállyal rendelkezik, amelyek mindegyike WiFi kapcsolattal, kábel TV-vel és síkképernyős TV-vel, telefonnal, elektromos vízforralóval és teáskészülékkel, széffel, hűtőszekrénnyel és saját, zuhanyzós fürdőszobával felszerelt. A legtöbb szobához erkély is tartozik, kilátással a Schmittenhöhe utcára.

  • A Economy Kétágyas szoba területe 16 m², és nem rendelkezik erkéllyel. A szoba franciaággyal (160x200 cm) és íróasztallal felszerelt, a fürdőszobában pedig kád található.

  • A Classic szoba 20 m²-es területet és modern belső teret kínál amit egy franciaággyal, egy íróasztallal és egy fotellel szereltek fel, míg a fürdőszobát tágas zuhanyzóval rendezték be.

  • A Superior szoba 23 m² alapterületű és saját erkéllyel rendelkezik. A szobában egy kényelmes franciaágy, egy fotel és egy íróasztal található. A fürdőszobát nagy zuhanyzóval vagy káddal rendezték be.

  • A Junior lakosztály 36 m² alapterületű és franciaágy, kanapé valamint íróasztal található benne. A fürdőszoba zuhanyzóval és káddal is rendelkezik. Saját erkély viszont nem jár a lakosztályhoz.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda à la carte éttermében nagy választékot talál a klasszikus ételek és osztrák konyha specialitásaiból. Különlegessége, hogy a húsételek a szálloda hentese jóvoltából kerülnek az asztalra. Nyáron az ételeket a kertben is el lehet fogyasztani.

Az étkezések után pedig érdemes elfogyasztani egy pohár bort vagy egy különleges koktélt a szálloda modern bárjában.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness részlegében két szaunában és egy relaxációs szobában valamint egy Kneipp-taposóban pihenhet .

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Előzetes egyeztetés esetén kiságy és etetőszék is bérelhető.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Egy kerékpár- és síléctároló valamint egy sícipőszárító is rendelkezésre áll.

Hotel Grüner Baum ****

Hotel Grüner Baum ****

Seegasse 1 , Zell am See
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Schultes GmbH Cégjegyzékszám: FN464163v


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
25 €/éj ellenében bevihető - az Economy szobák kivételével
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 13 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Baby barát
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
100 m
Távolság a tótól
0,3 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
0,4 km
Sípálya
0,4 km
Sífutás
6,8 km

Utazási tippek

Magas-Tauern

Magas-Tauern Utazási tipp

A Magas-Tauern az egyik legkedveltebb üdülőhely, nyáron és télen egyaránt. A maga hihetetlen 1 836 km² alapterületével Ausztria legnagyobb nemzeti parkjaként tartják sámon. A park rengeteg természeti kinccsel büszkélkedhet, amelyek csak a felfedezésére várnak.

És mely helyeket is érdemes meglátogatni a Magas-Tauernben?

  • Ausztria legmagasabb hegyét, a Grossglockner hegycsúcsot (3 798 m)
  • Ausztria legmagasabb vízesését, a Walcherfall vízesést (500 m)
  • Európa legnagyobb vízeséseit, a Krimml vízesést
  • Ausztria legnagyobb gleccserét, a Pasterze gleccsert, amely területe 2 400 ha
  • Bad Gastein közkedvelt fürdővárosát

Túrázás közben ne felejtse el megcsodálni a túraösvényeket ékesítő értékes növényeket és a helyi állatvilágot, amelyet zergék, bakok és sasok képviselnek. A téli hónapokban Magas-Tauern téli sportok paradicsomává alakul át. A Raurisertal központot főleg a síelés, sífútás és snowboardozás szerelmesei látogatják, gyermekei pedig megvilágított szánkópályán élvezhetik az aktív pihenést.

További információ
Bad Gastein
Bad Gastein
Bad Gastein Sziklafürdő
Bad Gastein Sziklafürdő
Glocknerblick függőhíd és kilátó
Glocknerblick függőhíd és kilátó