Szállás és pihenés Marienbadban

Fedezze fel a gyógyító források jótékony erejét. Gyönyörű parkok, festői építészet, gazdag történelem. Mind ezt megtalálhatja Marienbadba, Csehország Észak-nyugati részén.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 16 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Marienbad az úgynevezett Bohémaia gyógyfürdő háromszög 3 ékkövének egyikéhez tartozik. Ez a háromszög még Karlovy Varyt és Franzensbadot foglalja magába.

Mi kell a tökéletes pihenéshez Marienbadban?

A turisták Marienbadot elsősorban az ásványforrások miatt keresik fel. Emellett nem szabad kihagyni a tökéletes szuvenírt, a helyben készített gyógyfürdőostyákat sem. Sétáljon egyet a lenyűgözően légies collonádok mentén, kóstolja meg a gyógyforrásokat és élvezze az zenélő szökőkút műsorát. Látogasson el a varázslatos Római Fürdőbe, melynek csodás medencéi és szaunái garantáltan ellazítják.

Emellett a természeti kincsek is csak egy kőhajtásnyira elérhetőek. Az aranyos kis kabinos felvonóval feljuthat a környező csúcsra, ahol a gyönyörű kilátáson kívül egy dámszarvasrezervátumot is megtakintheti. A Bohemium Miniaturparkban megtekintheti Csehország több mint hetven látványosságát 1:25-höz méretben.

Ha az aktív pihenés és a sport szerelmese, Marienbad akkor is kitűnő választás. A város körül számos túra és bicikli útvonal található, emellett golf és lovas pálya is várja a látogatókat. A téli sportok szerelmesei pedig, a központi hőforrástól csupán 400m-re élvezhetik a sípályákat.

A kultúra szerelmesei ellátogathatnak a Göethe múzeumba, hiszen a híres író is gyakori látogató volt, vagy élvezhetik a marienbadi Jazz-, Film- vagy Chopin fesztivált a nyár folyamán.

Ha pedig azért érkezett, hogy egy kicsit felfrissüljön, és kihasználja a híres gyógyvíz élettani hatásait a szállodák és fürdők csodálatos gyógykezelésekkel és szakképzett személyzettel várják.