Nyaralás Pozsonyban

Látogasson el velünk a varázslatos Pozsonyba, amely rengeteg látnivalóval kecsegtet. A kicsi, de annál szebb történelmi városközpont ízléses kávézókkal és éttermekkel várja vendégeinket, persze ne feledkezzünk meg a gyönyörű pozsonyi várról.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 2 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Egyszer az életben mindenkinek el kell látogatnia Pozsonyba. Nemcsak azért, mert ez Szlovákia fővárosa, hanem elsősorban a számtalan érdekes látnivaló, bevásárlóközpont, látványosság és nagyszerű kulturális rendezvény miatt, amelyeket rendszeresen tartanak itt. Ezért szánjon néhány napot arra, hogy megismerje ezt a lenyűgöző várost. Ehhez pedig szívesen segítünk a szállás kiválasztásában.

Mire számíthat ha ellátogat Pozsonyba?

Akár kettesben egy romantikus pihenésre vágynak, akár családi kikapcsolódást terveznek, Pozsony tökéletes választásnak bizonyul majd. Ha pedig a szlovák fővárosba érkezik, kényeztesse magát egy luxus pihenéssel, amire már olyan régóta vágyik. Napközben sétáljon a város romantikus utcáin, fedezze fel az éttermeket, ahol megkóstolhatja a gasztronómiai ínyencségeket. A finom borokért látogasson el a Nemzeti Borszalonba, ahol Szlovákia legfinomabb borait kóstolhatja meg. Az esti szórakozásról a Szlovák Nemzeti Színház vagy a Dunaj zenei központ gondoskodik majd.

Ha családi nyaralást terveznek, akkor gyerekekkel mindenképp érdemes ellátogatni az Állatkertbe és a DinoParkba. Ne hagyják ki a Pozsonyi vár meglátogatását sem. Barangoljanak a Duna partján, vagy látogassanak el a Multium Galéria tükörlabirintusába. Ha a városközpontban száll meg, akkor a lehető legközelebb lesz az összes turisztikai látványossághoz, ráadásul ennek hatalmas előnye az ingyenes parkolás is, amely az utalványunknak köszönhetően benne van az árban.