Szállások saját parkolóval

Ne hagyja, hogy a menetrendek és a zsúfolt tömegközlekedés korlátozza Önt a jól megérdemelt üdülése alatt. Ossza be Ön az idejét és induljon el pihenni a saját autója kényelmében. Válasszon saját parkolóval rendelkező szállást.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 478 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Chalet Bellevue Alm *** teljesen elvarázsolt minket. Egyszerűen minden tetszett benne: a hegyvidéki környezet, a stílusos szobák és az étterem. A személyzet nagyon segítőkész volt és a partnerhotel wellness részlegében pedig jól el tudtunk lazulni. Az alpesi dizájn mellett nagyon praktikus volt a tágas terasz, ahová jó volt leülni beszélgetni. A kandallós étteremben megkóstoltuk az alpesi stílusú reggelit, de a legnagyobb élmény, az élőzenés est és a nyárson sült malac volt. A környéken pedig rengeteg a gyönyörű látnivaló, és a csodás túraútvonal, alig győztük. Mindenképpen visszatérünk ide, de legközelebb télen!”

Nikol Chrástová
Nikol Chrástová
Marketing csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Nem lepődünk meg ha szereti a saját autó kényelmét, hiszen ez az utazási lehetőség rugalmasságot kínál, mivel nem kell alkalmazkodnia a menetrendhez. Ha tehát olyan szállodában szeretne megszállni, ahol probléma nélkül parkolhat, szerencséje van, hiszen számos szálloda rendelkezik saját parkolóval. Sőt, vannak olyan szálláshelyek is, ahol ingyenesen parkolhat a szálloda területén található parkolóban.

A parkolás még gondtalanabbá teszi a nyaralást

Az, hogy saját parkoló van a szálláson, az egy hatalmas előny, mert megszabadul a parkoláskeresés gondja alól. Autóját egyszerűen leparkolhatja a szálloda vendégei számára kijelölt helyen, és biztonságban és felügyelet alatt tudhatja, amíg Önnek semmi más dolga nem lesz, mint pihenni és kikapcsolódni a választott szálláson.

Ez különösen akkor hasznos, ha nagyvárosba vagy turisztikai központokba utazik, ahol a parkolás nehezebb és drágább lehet. Például Szlovéniában a híres tavaknál vagy Prágában a városközpont közelében.

Ha autóval indul üdülni, akkor mindenképpen mentse el a Travelpedia-t a kedvencei közé, ahol összegyűjtöttük Önnek a legjobb utazási tippeket az egyes helyszínekre vonatkozóan. Válogasson kedvére és fedezze fel az új helyeket!

Nem akar vagy nem tud autóval nyaralni? Keressen olyan szállodákat, amelyek legalább 1 km-re busz- vagy vonatmegállóval rendelkeznek.