Szállások saját parkolóval

Ne hagyja, hogy a menetrendek és a zsúfolt tömegközlekedés korlátozza Önt a jól megérdemelt üdülése alatt. Ossza be Ön az idejét és induljon el pihenni a saját autója kényelmében. Válasszon saját parkolóval rendelkező szállást.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 381 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztük magunkat az ikonikus Hotel Patria **** szállodában, ahol kiváló félpanziós ellátásban részesültünk a Sunny étteremben. Kiemelném a nagyon barátságos és segítőkész személyzetet is. Teljesen ellazulhattunk a wellness-részlegben, ahol rengeteg lehetőség van a pihenni vágyóknak például egy kemény túrázós nap után. Felejthetetlen élmény volt számomra a szállás egyedülálló elhelyezkedése, amely közvetlenül a gyönyörű Csorba-tó mellett található, így ez a hely ideális kiindulópont lehet a túrázók és a síelők számára.”

Lukáš Fecko
Lukáš Fecko
Informatikai csapatvezető


Nem lepődünk meg ha szereti a saját autó kényelmét, hiszen ez az utazási lehetőség rugalmasságot kínál, mivel nem kell alkalmazkodnia a menetrendhez. Ha tehát olyan szállodában szeretne megszállni, ahol probléma nélkül parkolhat, szerencséje van, hiszen számos szálloda rendelkezik saját parkolóval. Sőt, vannak olyan szálláshelyek is, ahol ingyenesen parkolhat a szálloda területén található parkolóban.

A parkolás még gondtalanabbá teszi a nyaralást

Az, hogy saját parkoló van a szálláson, az egy hatalmas előny, mert megszabadul a parkoláskeresés gondja alól. Autóját egyszerűen leparkolhatja a szálloda vendégei számára kijelölt helyen, és biztonságban és felügyelet alatt tudhatja, amíg Önnek semmi más dolga nem lesz, mint pihenni és kikapcsolódni a választott szálláson.

Ez különösen akkor hasznos, ha nagyvárosba vagy turisztikai központokba utazik, ahol a parkolás nehezebb és drágább lehet. Például Szlovéniában a híres tavaknál vagy Prágában a városközpont közelében.

Ha autóval indul üdülni, akkor mindenképpen mentse el a Travelpedia-t a kedvencei közé, ahol összegyűjtöttük Önnek a legjobb utazási tippeket az egyes helyszínekre vonatkozóan. Válogasson kedvére és fedezze fel az új helyeket!

Nem akar vagy nem tud autóval nyaralni? Keressen olyan szállodákat, amelyek legalább 1 km-re busz- vagy vonatmegállóval rendelkeznek.