Magyarországi szállásajánlataink

Mindenhol jó, de legjobb otthon. Köztudott, hogy sehol máshol nem találkozhat egy helyen annyi termálfürdővel, történelmi emlékművel és borvidékkel, mint Magyarországon. Nálunk a legjobb helyen jár, ha egy kényelmes itthoni kikapcsolódásra vágyik.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 108 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda Esztergom központjától rövid sétára található, és könnyen megközelíthető. Érkezésünkkor kedves személyzet fogadott minket. A szobánk teljesen úgy nézett ki, mint a fotókon, tiszta volt és gyönyörű kilátással rendelkezett a Dunára és a bazilikára. Az ételek nagyszerűek voltak, bőséges választékban. A fürdő hatalmas, tele élménymedencékkel és szaunákkal. Hogy mennyire szerettünk itt lenni, azt jól mutatja a lányom kérdése: "Apa, ugye visszajövünk még ide?"”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Egyértelműen az egyik kedvenc helyem! A szálloda gyönyörű, modern szobákkal és dizájnnal rendelkezik. A reggelinél és a vacsoránál széles a választék. A spa és a barlang-medencéből nyíló kilátás is fantasztikus. Nagyon ajánlom, különösen azoknak a pároknak, akik egy kis romantikára és kikapcsolódásra vágynak.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Lazuljon el hazánk egyik híres termálfürdőjében és hagyja maga mögött a mindennapok gondjait. Vigye el a családját, vagy kedvesét egy pihenésre és csobbanjon a termálfürdők egyikében. A legnagyobbak és legnépszerűbbek közé tartozik Bükfürdő, Sárvár, Zalakaros és Hajdúszoboszló.

Egyedülálló pihenést és élményeket kínál a Miskolc Tapolcai barlangfürdő vagy az Egerszálókisóhegy. Emellett országunkban található Európa legnagyobb természetes termáltava, a Hévízi-tó is.

Emellett nem csak termálfürdők gazdagítják a lehetőségek tárát, több luxusszálloda illetve kastély szálló is várja a pihenni vágyókat.

Fedezze fel a főváros gazdag történelmét

A főváros Budapest Európa egyik legszebb városa. Fedezze fel a budai várat és a Parlament csodás épületét. Érdemes a Dunaparton sétálgatnia, vagy gyerekekkel ellátogatnia az állatkertbe.

Élvezze Budapesti szállásajánlataink egyikét, ahonnan felfedezheti a legszebb látnivalókat, illetve ellátogathat a fővárosi fürdők egyikébe is akár.

Látogatás a magyar tengerhez

Látogasson el a Balatonhoz és élvezze a nyári vakációt és a csodás látnivalókat. Biciklizze körbe a kerékpárutak egyikén, csobbanjon a strandokon és kóstolja meg a balatoni borokat. Szállásajánlataink között talál wellness részleggel rendelkező szállodát is, így nem kell az időjárás miatt sem izgulnia.

A Balaton legjobb látnivalóit ITT olvashatja el, illetve Magyarország legjobbjai blogsorozatunkban elolvashatja országunk legszebb látnivalóit is.