Szállások a Büki Gyógyfürdőnél

Pihenje ki velünk fáradalmait egy hazai gyógyfürdőben. Bükfürdő nevét említve biztosan mindenkinek a gyógyfürdőzés és a pihenés jut majd eszébe. Termálfürdője mellett pedig a város látványosságai sem elhanyagolhatóak.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 5 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?A nyugat-magyarországi Bük bár nem túl nagy, híres a gyönyörű bükfürdői termálfürdőjéről. Akár párban, akár az egész családdal érkezik, a kikapcsolódás garantált lesz.

Bük nem csak a bükfürdői termálfürdőről szól

Bük városa rengeteg látnivalót kínál, a 13. századig visszanyúló történelmével és számos gyönyörű látnivalóval. De elsőként mmindenképp a Bükfürdői termálfürdőt kell megemlítenünk, amely a város fő attrakciója. Magyarország második legnagyobb fürdője, 14 hektáron terül el, összesen több mint 5200 m²-es medencékkel! Összesen 32 medence áll rendelkezésre, köztük - termál, relaxációs, úszó és gyermekmedence. Itt aztán mindenki számára van valami. Ráadásképp van egy Szaunavilág és egy Medical Wellness is.

Tegyen egy kellemes kirándulást a Felsőbüki Nagy-kastélyhoz, kövesse a Via Maria gyalogutat, amely gyönyörű vidéken keresztül vezet, vagy fedezze fel a helyi tavat.

Szeretne egy igazán nagyszerű nyaralást Bükön? Válasszon szállást privát wellnessel, és élvezze a medencéket, a pezsgőfürdőt és a szaunákat, akkor amikor csak akarja. Az egész családdal utazik? Akkor tekintse meg a gyermekbarát szállásajánlataink.