Pihenés és feltöltődés

Reggel felkészíti a gyerekeket az iskolára, szalad a határidős feladatai után, keményen dolgozik és gyakran túlórázik is. És ezek után is csak a folyamatos nyüzsgés vár Önre otthon is? Akkor itt az ideje egy jó pihenésnek! Legyen egy élményekben gazdag utazása, ahol teljesen megfeledkezhet minden stresszről.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 453 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“Akár a helyszínen, akár a környéken tölti az idejét, garantált, hogy mindig nagyszerű élményekben lesz része. A Bohinj Eco Hotel területe igazán nagy. A kiterjedt wellness-szolgáltatások és a szomszédos, számos attrakcióval rendelkező aquaparknak köszönhetően még az esős napokon is élvezheti a szórakozást és a pihenést. Ha az időjárás együttműködik, akkor kiránduljon egyet a hegyekbe, kerékpározzon, vagy prbája ki a külöböző vízi sportokat Szlovénia legszebb tavaiban. Nemcsak a szolgáltatással, hanem az ételekkel és a barátságos személyzettel is maximálisan elégedettek voltunk. A legnagyobb élményt azonban számunkra a tiszta Bohinji-tavon való evezés, majd a tóból kiömlő Sava Bohinjska folyón való lecsúszás jelentette.”

František Jordán
František Jordán
Marketing csapat


A mai kor egyik nagy vívmánya, hogy a pihentető üdülések megannyi formája elérhető lett bármelyikünk számára. Így mindenki a saját igényei szerint alakíthatja ki, hogy pontosan milyen tevékenységekkel szeretne kikapcsolódni. Bárhogy is szeretne lazítani, a Travelking segít Önnek megtalálni a tökéletes úti célt és szállást, hogy új emberként térhessen vissza a hétköznapokba.

Aktív pihenés itthon és külföldön

Még az utazása alatt sem tudja elképzelni, hogy a kényelmes semmitevéssel teljenek a napjai? Szerencsére az aktív pihenés kedvelőinek sem kell feltétlenül elhagynia Magyarországot egy minden igényt kielégítő élményért.

Ha például szíve szerint mindenhova két keréken közlekedne, akkor irány a Balaton hiszen a tavat egy 240 km hosszú kerékpárúton biciklizheti körbe, miközben megcsodálhatja a gyönyörű parti környezetet és a kedves kisvárosokat. Az úthoz szükséges energiával remek éttermekben töltődhet fel, este pedig akár borkóstoláskon is részt vehet. De nagyon hasonló élményben lehet része akkor is ha a Fertő-tó mellett dönt, aminek nagy része Ausztriában található, de ez senkit sem akadályoz meg abban, hogy végig kerékpározza a 121,5 km hosszú körutat. Érdemes itt is meglátogatni a legjobb éttermeket, borospincéket valamint egy városnéző napot tartani Sopron városában.

A kerekek helyett inkább a gyaloglást preferálja? Ha nem is Magyarország büszkélkedhet a legmagasabb hegycsúcsokkal, azért a túrázókat is remek lehetőségek várják. Keresse elő Ön is a túrabakancsot és hódítsa meg az olyan hazai hegységeket mint a Bükk, a Mátra, a Bakony, a Pilis vagy a Börzsöny miközben élvezheti a csodás tájat, a nagyszerű kilátást és a szinte harapható friss levegőt. A Travelking segítségével a szállásra biztosan nem lesz gondja.

Bár itthon is csodás kalandok várják, megértjük ha inkább a külföld vonzza. Ha a Travelkingen foglal szállást akkor, olyan világhírű hegységekbe juthat el, mint a csehországi Jesenik, a főleg Szlovákiában elérhető Tátra vagy az egész Európa büszkeségének számító Alpok. Akár kerékpáron, akár túrabottal a kézben fedezné fel ezeket a lenyűgöző helyeket, nem csalódik majd.

Lazítson a legjobb itthoni és külföldi gyógyfürdőkben.

A sportos pihenés helyett Ön inkább egész nap egy kellemes termál medencében lazítana? Szerencsére ebben az esetben sem kell hosszú útra indulnia, hiszen Magyarország az egyik legjobb hely egy igazi wellness üdüléshez.

Látogassa meg például a népszerű Eger fürdőit, és ne hagyja ki a különleges miskolci fürdőket sem. Ha pedig inkább az ország nyugati felét fedezné fel akkor kötelező program a Büki Gyógyfürdőben vagy Sárvári Füdőben való lazítás. Vagy ha egy biztos választást szeretne akkor a nagyszerű Budapestet ajánljuk, ami számos gyógyfürdővel várja a turistákat, akik így biztosan megtalálják azt amelyik számukra a legmegfelelőbb.

Ha pedig szívesen lépi át a határt, akkor azzal a jó hírrel tudunk szolgálni, hogy a szomszédos országokban is remek fürdőkultúrát ismerhet meg.

Csehországban a legjobb gyógyfürdőket a "fürdőháromszög " városaiban - Franzensbadban, Marianbadban és Karlovy Varyban találja.

A szlovákiai gyógyfürdők közül kiemelkedik Trencsénteplic és a világhírű Pöstyén.

Emellett Ausztria és Lengyelország gyógyfürdői nem mindennapi fürdőélményeket, és számtalan lehetőséget kínálnak a gyönyörű természetben való kikapcsolódásra.