Fedezze fel az Alacsony-Tátra mesés környezetét és szálljon meg a Schweintaal Panzióban és élvezze a pihenéssel és élményekkel teli nyaralást. Utalványunknak köszönhetően bőséges reggeliben vagy félpanziós ellátás választása esetén ízletes vacsorában lesz része, valamint feltöltődhet a modern wellness-részlegben, vagy a szabadtéri medencében. A kényeztetés fokozásaképp kóstolja meg a házi készítésű vaníliás rétest, valamint számos kedvezményben részesülhet a regionális Gopass-kártyával.

A szálláshelyről

A Schweintaal Panzió az Alacsony-Tátra mesés környezetében található, Benesháza, Breznóbánya és Királyboca települések közelében. Az Alacsony-Tátra természete tökéletes az aktív és egyaránt a pihentető nyaraláshoz is, amelyet itt minden évszakban élvezhet. Fedezze fel a különböző kirándulóhelyeket.

A közeli Királyboca településen ellátogathat a Bányászati Múzeumhoz (15,2 km), ahol megkóstolhatja a Kyselka ásványvízet. Két keréken eljuthat a Szentivánbocán található Krajčov vrch kilátótoronyhoz (17,7 km), ahonnan mesés kilátás nyílik az egész településre. Télen meghódíthatja a Vámos Síparkot (17,9 km), vagy a Tále síközpontot (22,3 km), valamint a Kisgaramban található Hlobiškov síközpontot (21 km).

A környék egyik fő szórakoztató központja Liptoszentmiklós (59,8 km), amely a legnagyobb szlovákiai víziparkkal, a Tatralandia-val várja a látogatókat. Rossz idő esetén látogasson el a Fantázia Liptov Parkba. Nyáron nem szabad kihagyni a Szentmáriai-víztározó (60 km), a "szlovák tenger" meglátogatását, ahol remek fürdőzési és vízi sportolási lehetőségek várják a vendégeket.

Hol fogok aludni?

Szállása egy hangulatos szobában lesz, amely fa bútorokkal, privát fürdőszobával, műholdas TV-vel és WiFi hozzáféréssel rendelkezik.

  • A Kétágyas szoba franciaággyal vagy két egyszemélyes ággyal rendelkezik.

  • A Családi szoba egy duplex szoba, amelyben két franciaágy várja a vendégeket.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A vendégház étterme a szlovák és a nemzetközi konyha specialitásait kínálja.

Hol kapcsolódhatok ki?

Töltődjön fel a kellemes wellness-részlegben, ahol a pezsgőfürdőben, a finn szaunában vagy az infraszaunában lazíthat. Nyáron pihenhet a kültéri medencében is. A legkisebb vendégek számára pedig egy kisebb medence is rendelkezésre áll.

Penzion Schweintaal

Penzion Schweintaal

Braväcovo 194 , Beňuš
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Penzión Schweintaal, s.r.o. Cégjegyzékszám: 36643777


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 18:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
9 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Busz megálló
0,3 km
Sípálya
11,1 km
Sífutás
12,8 km

Utazási tippek

Alacsony-Tátra

Alacsony-Tátra Utazási tipp

Az Alacsony-Tátra kiváló választás a túrázás, síelés és fürdőzés szerelmeseinek. A nemzeti park központját a Déményfalvi-völgy képezi. A Tátrában kiváló lehetőség kinálkozik túrázásra, elegendő csak kiválasztani a megfelelő túraösvényt, vagy kerékpárutat. A legismertebb turista célok közé tartozik a Szentmáriai-víztározó, a Jánská Dolina, a turisták körében nagy hírnévnek örvendő hegycsúcs, a Chopok, vagy a legmagasabb csúcs, a Gyömbér. A Gyömbér megmászása nagyobb fizikai felkészültséget igényel. A Chopok - Ördöglakodalma-hágó szakasz is remek túrázási lehetőséget kínál, mely közben lélegzetelállító kilátás nyílik a környező völgyekre.

További információ
Deménvölgy
Deménvölgy
Tatralandia Aquapark
Tatralandia Aquapark
Gyömbér
Gyömbér