Szállás és látnivalók a Kladsko-medencében

Engedje, hogy a Kladsko-medence elvarázsolja. Ez a színes régió ötvözi az autentikus természetet, a gazdag történelmet és a világszínvonalú gyógyfürdőket. A Stolowe- és Bystřice-hegység, Kudowa-Zdrój és Dušníky gyógyfürdői - Délnyugat-Lengyelország legnagyobb látványosságai mind itt találhatóak. Foglaljon szállást a Travelking weboldalán, és éljen át egy felejthetetlen üdülést!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 8 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Utazzon Lengyelországba, és járja be a Kladsko-medence gyönyörű vidékét. A népszerű terület egyaránt remek lehetőségeket kínál a természet és a gyógyfürdők szerelmeseinek is, így az aktívabb kirándulást és a pihentető üdülést keresők egyaránt megtalálják itt számításukat. Foglaljon szállást a weboldalunkon, és hozza ki kladsko-medencei kirándulásából a legtöbbet.

Kladsko-medence - Gyógyfürdők, természet és számtalan program

A Kladsko-medence Lengyelország déli részén található, és a Bystrzyckie, a Stolowe, valamint a Sas-hegység veszi körül. A területen számtalan aktív tevékenységnek hódolhatunk. Túrázzon, síeljen vagy kerékpározzon Ön is ebben a csodálatos régióban.

Fedezze fel a Velká Hejšovina hegységet vagy bolyongjon a Bludné sziklák képezte labirintusban. Még több adrenalinra vágyik? Akkor váltson jegyet a közeli bobpályára, vagy a polanicai kötélcentrumba.

A Kladsko-medence számos ásványvízforrásnak is otthont ad, amelyek gyógyító erejét a Kudowa Zdrój, vagy Duszniki Zdrój gyógyfürdőiben tesztelheti. Élje át álmai wellness-üdülését, ami testére és lelkére egyaránt jótékony hatást gyakorol majd. Akár a fürdőparki sétákkal, akár a pezsgőfürdőben vagy a szaunában tölti el idejét, szinte új emberként térhet majd haza, és a professzionális kezeléseket nem is említettük még.