Éljen át egy stílusos nyaralást a Lengyel Tátrában. A Willa Tatrzanski Zomecek *** már első látásra elvarázsolja majd a gyönyörű tátrai hegyvidéki hangulattal, amely a szobákban is tükröződik. Emellett finom reggelik és helyi alapanyagokból készült, ízletes pizzák várják. Napközben fedezze fel a környéket, a fárasztó nap tökéletes befejezéseként pedig töltődjön fel a forró szaunában vagy a fából készült fürdőhordóban.

A szálláshelyről

A Wille Tatrzanski Zomecek *** már első látásra lenyűgözi majd a Tátrai hegyvidék építészetére jellegzetes gyönyörű, gazdag díszítésével. Az épület Kościelisko és Zakopane városok határán található. A kiváló elhelyezkedés lehetővé teszi a gyors megközelítést a kb. 2 km-re lévő városközpontba, valamint a túraútvonalakhoz (Dolina za Bramką, Kościeliska, Chochołowska).

Maga az épület a Szymoszkowa (700 m) és Kasprowy Wierch (13,2 km) sí- és üdülőterületek közelében található, amelyek télen egyértelműen a síelők paradicsomává válik. A Szymoszkowa rekreációs komplexumhoz tartozik egy geotermikus úszómedence is, amely terápiás hatásain túlmenően csodálatos kilátást nyújt a Tátra panorámájára. A drótkötélpálya a Gubałówkára (3,7 km), a Gubałów-hegység második legmagasabb csúcsára viszi fel a látogatókat, ahol a lélegzetelállító kilátás mellett síterep, sífutópályák, nyáron pedig bobpálya és kötélpálya is található.

A tátrai táj szépségét a Siklawica-vízeséshez (5,6 km) vagy a Halas-tóhoz (23,9 km) vezető kirándulások során is megcsodálhatja, amely közel 35 hektáros területével a Tátra legnagyobb gleccsertava. Ne hagyja ki a híres Zakopane (2,3 km) meglátogatását sem, amely egyben Lengyelország legmagasabban fekvő városa is. Sétáljon a gyönyörű Krupowki sétányon, kóstolja meg a helyi specialitásokat a Gubałówka piacon, és látogasson el a Tatra állatkertbe, a termálmedencékkel és szaunavilággal felszerelt Aquaparkba vagy a Wax Múzeumba.

Hol fogok aludni?

Szállása egy stílusos szobában lesz, amelynek berendezése tökéletesen illeszkedik az egész épület hegyvidéki hangulatához. A benyomást fokozzák a hagyományos kialakítású fabútorok és a tátrai régió kultúrájára utaló díszítések. A szobában természetesen WiFi-csatlakozás is rendelkezésre áll, valamint minden szobához privát fürdőszoba is tartozik.

A Kétágyas szoba franciaággyal, TV-vel, íróasztallal, minibárral és telefonnal van felszerelve. A fürdőszobában zuhanyzó és hajszárító található. Egyes szobákhoz pedig erkély is tartozhat.

A Háromágyas szoba egy franciaágyat és egy egyszemélyes ágyat, TV-t, telefont, minibárt és íróasztalt tartalmaz. A fürdőszoba szintén zuhanyzóval és hajszárítóval van felszerelve.

A Négyágyas apartman tágasabb, amely egy franciaágyat, 2 egyszemélyes ágyat, egy asztalt fotelekkel, TV-t, minibárt, telefont és íróasztalt kínál. A fürdőszobában itt is zuhanyzó és hajszárító található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálláshoz tartozik egy reggelizőterem, ahol minden reggel bőséges, helyi ételekkel teli büféreggelit szolgálnak fel. Közvetlenül a villa mellett található a kiváló Gąsienicowo Kącina pizzéria, ahol megkóstolhatja a fatüzelésű kemencében sült ízletes pizzákat amelyet tipikus helyi alapanyagokból, például oscypek sajtból, birkahúsból vagy pisztrángból készítenek.

Hol kapcsolódhatok ki?

A sípályákon töltött hosszú nap vagy egy fárasztó túra után megérdemel egy igazi kikapcsolódást - töltődjön fel a forró szaunában (fedett vagy szabadtéri) vagy kapcsolódjon ki a fürdőhordóban, amelyek a villában rendelkezésre állnak.

Willa Tatrzanski Zomecek ***

Willa Tatrzanski Zomecek ***

ul. Sobiczkowa Bór 15 , Kościelisko
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Krzysztof Król-Łęgowski Cégjegyzékszám: 7361309159


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
60 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Játszótér
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,3 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
4,1 km
Sípálya
0,3 km
Sífutás
0,3 km

Utazási tippek

Lengyel Tátra

Lengyel Tátra Utazási tipp

A lengyel Tátra minden évszakban minden korosztály számára tartogat élményeket. A legmagasabb lengyel csúcs a Rysy (2499 m) is a hegység részét képezi. A természeti szépségekből kifogyhatatlan terület a túrázók igazi álma. A Szlovák-Tátrától eltérően itt nincsenek szezonális útvonalzárak, így a túrázást csak az időjárás tudja befolyásolni.

A lengyel Tátra ékkövei:

  • Zakopane
  • Czarny staw tengeszem
  • Kasprowy-csúcs (A Liptói-havasok 1987m csúcsa)
  • Siklawica vízeséshez
  • Halastó (vagy Morskie Oko) - a Magas-Tátra legnagyobb tava.

A túrázás és a hegymászás szerelmesei körében a népszerű Gąsienicowa-völgy, illetve a. A legendákkal övezett hegy, a Giewont megmászása is.

További információ
Zakopane
Zakopane
Moriske Oko
Moriske Oko
Gubałówka csúcs
Gubałówka csúcs