Szállás és látnivalók a Lengyel Beszkidekben

A Beszkidek hegysége három államra terjed ki. A csehországi és szlovákiai rész mellett a lengyelországit sem érdemes kihagyni. Mássza meg az ottani csúcsokat, járja be az erdőket és csússzon le a helyi síterepek lejtőin!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 8 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?A Beszkidek vonulatai három ország - Szlovákia, Csehország és Lengyelország - határain is átnyúlnak. Talán cseh és a szlovák oldal csúcsai az ismertebbek, pedig a lengyelországi részen is gyönyörű természet és érdekes programok várják a kirándulókat.

A Lengyel Beszkidek - a túrázás és a téli sportok paradicsoma

A legnépszerűbb tevékenység a Beszkidek hegységben egyértelműen a túrázás, köszönhetően a kiterjedt túraútvonal hálózatnak. A legnépszerűbb útvonalak közé tartozik a Velký Stożek és a Velká Čantoryje hegyeket összekötő 12 km hosszú cseh-lengyel határhát , amelyen egy híres kilátótorony is emelkedik. De a Lengyel Beszkidek legmagasabb csúcsát - Babía hora (1 725 m tengerszint feletti magasság) - is érdemes felekresni. Télen pedig ne hagyja otthon a sílécét, hiszen olyan remek síközpontok havas lejtőit hódíthatja meg, mint a Szczyrk vagy a Czantoria - Ustroń, de akár sífutó léceken is megismerheti a hegység titkait.

Egy túrázással vagy téli sportokkal töltött nap után kényeztesse magát a Tropikana Aquaparkban, amely Wisła városában található. Amíg Ön a medencékben vagy a szaunavilágba kapcsolódik ki, gyermekei az 5 vízi csúszda izgalmait élhetik át. Ha inkább meghittebb környezetben szeretne pihenni, foglaljon olyan szállást, ami saját wellness részleggel rendelkezik, hogy a szobájától csupán néhány méterre évezhesse a pezsgőfürdő és a szauna forróságát.