Szállások Nagymegyerben

Gyógyfürdő, turizmus és természet. Fedezze fel Nagymegyer fürdővárosát, és látogasson el a termálfürdőbe, ahol akár nyolc gyógyvízzel teli medencében pihenhet, amelyek jótékony hatással lehetnek a mozgásszervi problémákra, a gerincre, ráadásul az izmok regenerálódásában is nagy szerepet játszanak.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 7 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Nagymegyer Dél-Szlovákiában található, amely ideális üdülőhely gyermekes családok, idősek vagy szerelmespárok számára. Nagyszerű üdülés vár itt mindazokra, akik imádják a meleget, a napsütéses napokat és a termálvízben való feltöltődést. Emellett a környék rengeteg lehetőséget kínál nagyszerű kirándulásokra.

Nagymegyer - egy termálparadicsom Dél-Szlovákiában

Nagymegyer legnagyobb vonzereje egyértelműen a Thermal Corvinus Aquapark, ahol a medencéket Szlovákia legforróbb forrásából származó vizével töltik fel. Ráadásul a helyi víznek jótékony hatása van a mozgásszervekre, a gerincre és az izmokra, amit a medencéből kiszállva rögtön érezni is fog. Az idősebbek és a kikapcsolódás szerelmesei nem győzik majd élvezni a termálvízben és a szaunavilágban való pihenést. A gyermekes családok pedig a vízi csúszdákon vagy az animációs programokon fognak felejthetetlen élményeket szerezni.

A kikapcsolódásnak nem kell véget érnie a szállodában vagy a vendégházban. Válasszon wellness-részleggel felszerelt szállást, ahol a pezsgőfürdő vagy a szauna a szálloda része lesz. Akik ettől még többre vágynak, választhatnak egy luxusüdülést is. Milyen is lenne egy nyaralás kirándulások nélkül? Nagymegyer közelében számos kirándulóhely található, ilyen például a híres Bős–nagymarosi vízlépcső, a Diósförgepatonyban található Malkia Park mini állatkertje vagy az Ekecsen elhelyezkedő Ekecsi bányató. A kerékpározás szerelmeseit a sok sík kerékpárút várja, amelyek tökéletesek az egész család kirándulásaihoz.