Nagymegyer: Kirándulási tippek és érdekes helyek

Nagymegyer egy történelmi jelentőségű város, amely élmény- és termálfürdőjét Szlovákia legmelegebb gyógyvízforrása táplálja. A fürdőt körbeölelő erdei kert mesés erdei ösvényekkel és romantikus zugokkal varázsolja el látogatóit, így tökéletes egy frissítő sétára, vagy kocogásra. A városban két gyögyörű templommal is találkozhat. A környéken rengeteg kerékpárút szel keresztül, amelyek tökéletesek egy családi kerékpártúrára.

Thermal CorvinusLegkedveltebb utazás

A nagymegyeri Thermal Corvinus termálfürdő hatalmas hírnévnek tett szert, amelyet 8 termálvizes medencéjének köszönhet. Tökéletes hely gyermekes családok, vagy akár nyugdíjasok kikapcsolódására.

Az összes medence 26 -38 °C hőmérsékletű termálvízzel van ellátva, amely gyógyereje kiváló hatással van a mozgásszervekre, gerincre, izmokra és a test regenerálódására. A felnőtt belépőjegy ára 8,50 €/nap, gyermekeknek 15 éves korig pedig 5,50 €/nap.

További információ

NagymegyerLegkedveltebb utazás

A város viszonylag kis méretéhez képest gazdag, 900 éves történelemmel rendelkezik. Ez az a hely, ahol a turizmus, a természet és a fürdőzés kiválóan ötvözi egymást, így garantált a nyugodt kikapcsolódás. Jelenlegi hírnevét főleg a Thermal Corvinus termálfürdőnek köszönheti, további érdekesség még például a földműves eszközök kiállítása, amelynek a város legrégebben épült háza ad otthont. Mindenképpen érdemes még meglátogatni a csicsói holtágat, vagy a Dropie természetvédelmi területet.

További információ

Térkép utazási tippekhez4 utazási tipp

Nagymegyer: Kirándulási ötletek

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet