Oblíbené 0

Még nincsenek kedvenc ajánlatai.

  • Bármikor visszatérhet a mentett ajánlatokhoz
  • Egy helyen megtalálhatja kedvenc ajánlatait
  • Értesítéseket kaphat az ajánlatok változásairól

Nagymegyer: Kirándulási tippek és érdekes helyek

Velky Meder egy népszerű fürdőváros, amely gazdag történelemmel rendelkezik. Külterületén található egy termálfürdő aquaparkkal, ahol Szlovákia legforróbb forrása fakad. A gyógyfürdőt egy erdei park veszi körül, jól karbantartott erdei utakkal, amelyek romantikus sarkokkal hívogatnak sétálni vagy kocogni. A városban két gyönyörű templom is található. A sík terepen rengeteg kerékpárút vezet, amelyek ideálisak például gyermekes családok számára.

Thermal Corvinus Legkedveltebb utazás

A nagymegyeri Thermal Corvinus termálfürdő hatalmas hírnévnek tett szert, amelyet 8 termálvizes medencéjének köszönhet. Tökéletes hely gyermekes családok, vagy akár nyugdíjasok kikapcsolódására.

Az összes medence 26 -38 °C hőmérsékletű termálvízzel van ellátva, amely gyógyereje kiváló hatással van a mozgásszervekre, gerincre, izmokra és a test regenerálódására. A felnőtt belépőjegy ára 8,50 €/nap, gyermekeknek 15 éves korig pedig 5,50 €/nap.

További információ

Nagymegyer Legkedveltebb utazás

A város viszonylag kis méretéhez képest gazdag, 900 éves történelemmel rendelkezik. Ez az a hely, ahol a turizmus, a természet és a fürdőzés kiválóan ötvözi egymást, így garantált a nyugodt kikapcsolódás. Jelenlegi hírnevét főleg a Thermal Corvinus termálfürdőnek köszönheti, további érdekesség még például a földműves eszközök kiállítása, amelynek a város legrégebben épült háza ad otthont. Mindenképpen érdemes még meglátogatni a csicsói holtágat, vagy a Dropie természetvédelmi területet.

További információ

Térkép utazási tippekhez 4 utazási tipp

Nagymegyer: Kirándulási ötletek