Pihenés a Triglav Nemzeti Parkban

Bár Szlovénia területileg nem a legnagyobb ország, számos csodálatos természeti és kulturális kincset rejt. Az egyik ilyen gyöngyszem a Triglav Nemzeti Park, amely Szlovénia legmagasabb csúcsáról, a Triglavról kapta a nevét. A park varázslatos természetével rabul ejti az embert. Tiszta azúrkék víz, kanyargós szurdokok, lenyűgöző vízesések, dús erdők és mindezek felett a zord, de gyönyörű Júliai-Alpok.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 7 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Akár a helyszínen, akár a környéken tölti az idejét, garantált, hogy mindig nagyszerű élményekben lesz része. A Bohinj Eco Hotel területe igazán nagy. A kiterjedt wellness-szolgáltatások és a szomszédos, számos attrakcióval rendelkező aquaparknak köszönhetően még az esős napokon is élvezheti a szórakozást és a pihenést. Ha az időjárás együttműködik, akkor kiránduljon egyet a hegyekbe, kerékpározzon, vagy prbája ki a külöböző vízi sportokat Szlovénia legszebb tavaiban. Nemcsak a szolgáltatással, hanem az ételekkel és a barátságos személyzettel is maximálisan elégedettek voltunk. A legnagyobb élményt azonban számunkra a tiszta Bohinji-tavon való evezés, majd a tóból kiömlő Sava Bohinjska folyón való lecsúszás jelentette.”

František Jordán
František Jordán
Marketing csapat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Látogasson el a Triglav Nemzeti Parkba, Szlovénia szívébe és legyen érsze egy felejthetetlen utazásban. Ez a Nemzeti Park különösen vonzó az érintetlen táj miatt, de az ide látogatók élvezhetik a termálfürdőket, valamint wellness- és adrenalindús-élményeket is. Kiránduljon egyet a látványos Száva-vízeséshez vagy a varázslatos Vintgar-szurdokhoz is.

Szállást keres a Triglav Nemzeti Parkban?

Egy aktív pihenést tervez? Akkor a Triglav Nemzeti Park a tökéletes választás. Ez a hegyekben gazdag terület számos csodás lehetőséget kínál a mesés fürdőzésre a Júliai-Alpok fenséges csúcsaira nyíló kilátással. A park egyik legromantikusabb helyszíne a Bledi-tó. Ez a hegyekkel ölelt tó a közepén álló szigetről híres, valamint a partján lévő sziklán álló várról. A park másik gyöngyszeme a kristálytiszta Bohinj-tó.

Töltsön el pár éjszakát Szlovénia legszebb szálláshelyein. Jó idő esetén pihenjen a kültéri medencékben, míg az év többi részében élvezze a benti medencék és a termálvíz jótékony hatását. Hagyja maga mögött a hétköznapokat és látogassa meg Szlovénia legjobb fürdőit és szállodáinak egyikét.

Ha pedig nem egy nyaralásra, hanem téli élményekre vágyik, Szlovénia továbbra is egy kitűnő választás. Az Alpok gerince a téli hónapokban is rengeteg élményt kínál a látogatóknak. Síelt már Szlovéniai csúcsai között a Triglav Nemzeti Parkban? Próbálja ki a hegyvidéki szálláshelyek egyikét, ahol akár szauna és pezsgőfürdő is várja.