Szállás és pihenés Franzensbadban

A termálforrások, amelyek I. Ferenc császár szívét is megnyerték, évente turisták ezreit vonzzák Franzensbadba. Fedezze fel a fürdőváros kivételes látnivalóit, élvezze a helyi kulturális eseményeket és a csodás wellness kezeléseket.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 1 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Franzensbad az úgynevezett Bohémiai “gyógyfürdő háromszög" harmadik csúcsát képviseli, Karlovy Varyval és Marienbaddal együtt. Kivételes épületeinek, történelmi hangulatának köszönhetően a fürdőháromszög 2021-ben felkerült az UNESCO rangos listájára is. Ha még I. Ferenc császár is elismerően szólt a városról és fürdőjéről, Ön sem fog csalódni!

Élvezze a császárhoz méltó pihenést!

Franzensbad termálforrásainak köszönhetően egy népszerű célpont a termálfürdőzést kedvelők körében. A helyi termálforrást fürdőkúrákra és ivókúrákra, valamint jótékony inhalálásra is használják. A megfelelően célzott kezelésekkel a víz jótékony hatásait a mozgásszervi, szív- és érrendszeri, nőgyógyászati betegségekre is javallják. Még jobb regenerálódást biztosítanak a gyógyfürdőkúrák**, melyek során szakképzett személyzet segít a regeneráló ellazulásban..

A város egyik legkülönlegesebb kezelése a sörfürdő, amely mellé természetesen belsőleg is érdemes ebből a nemes italból fogyasztania. Ha a családjával látogat, érdemes útba venni az Aquafora Élményfürdőt is. Itt a gyerekek kipróbálhatják a csúszdákat és a medencéket is.