Fedezze fel Horvátország legjobbjait, és inspirációdjon a következő adriai nyaralásához!

Oblíbené 0

Még nincsenek kedvenc ajánlatai.

  • Bármikor visszatérhet a mentett ajánlatokhoz
  • Egy helyen megtalálhatja kedvenc ajánlatait
  • Értesítéseket kaphat az ajánlatok változásairól

Franzensbad: Kirándulási tippek és érdekes helyek

Franzensbad egy festői, 18. században épült város, amelyet parkok és erdők vesznek körül. A klasszicista stílusú gyönyörű történelmi műemlékeket modern orvosi és rehabilitációs kezelések széles választékát kínálják a látogatók számára. A leghíresebb források a Ferenc- és a Louise-forrás, amelyek pompás fürdőpavilonokban találhatóak. A történelmi Salingburg és a Chateau kilátótornyokból gyönyörködhet a város panorámájában, a régióban pedig csodálatos túraútvonalakon fedezheti fel a természetet.

Franzensbad-i Aquafórum Legkedveltebb utazás

A Franzensbad-i Aquafórum tökéletes hely a kikapcsolódásra. Ez a fürdőkomplexum a város modern mérföldkövének számít. Az épületben három beltéri és három kültéri medence található minimum 28°C-os vízhőmérséklettel, valamint számos vízi attrakcióval várják a vendégeket, mint például fürdő, vizes barlang, falmasszázs, vízicsúszda. Ha további kényeztetésre vágyik relaxáljon a szaunavilágban. Az Aquafórum meglátogatása remek családi program lehet, ahol a szülők a gyerekkel együtt élvezhetik a vízi csobbanást, ha megéheznének számos étterem is található, ahol kellemes ebédet fogyaszthat el együtt a család. Ha a pancsolásban nem fáradtak el eléggé a gyerekek, akkor a játszóteret is felfedezhetik.

További információ

Franzensbad Legkedveltebb utazás

A helyi források és gyógyító hatásuk már a középkor óta ismertek. A legrégebbi a Ferenc-forrás. Franzensbad fürdővárosa 1865 után az egyik űlegkeresettebb európai gyógyfürdő státuszát nyerte el. Engedje, hogy a város sakktáblás elrendezése és gyönyörú klasszicista épületei elvarázsolják. Az oszlopcsarnok és a pompás parkok, kilátótornyok vagy a városi múzeum mellett ne hagyja ki a híres szobrot sem, amely egy kisfiút ábrázol.

A forrásokat ivásra, fürdésre, öntözésre és belégzésre is használják. Hatékonyak a mozgásszervi, szív- és érrendszeri, nőgyógyászati, köztük meddőségi és egyéb betegségek kiegészítő kezeléseként, illetve megelőzésükre.

Mit nem szabad kihagyni, ha Franzensbad-ba látogat:

  • a Franzensbad-i Aquafórum
  • SOOS Nemzeti Tájvédelmi Körzet
  • Városi Múzeum
  • Amerika erdei parkot
További információ

Térkép utazási tippekhez 4 utazási tipp

Franzensbad: Kirándulási ötletek

Érdekes cikkek

Egy hétvége Karlovy Varyban

Egy hétvége Karlovy Varyban

  • HOVÁ UTAZZAK A HÉTVÉGÉN?
  • 23. 11. 2023

A híres fürdőháromszög a nyugat-csehországi régió ékessége, ahol három különleges fürdővárost járhatunk be: Karlovy Varyt, Marienbadot és Franzensbadot. Hétvégi kirándulást tervez? Mi segítünk hogyan fedezzék fel a legizgalmasabb látnivalókat!