Pihenés a Kiszucai-Beszkidekben

A szlovákiai Kiszucai-Beszkidek-hegység csodás termésuzeti látnivalókkal várja. Nyáron túrázzon, télen pedig fedezze fel a helyi síközpontjait. Válassza ki álmai üdülését a Kiszucai-Beszkidekben és élvezze a gondtalan pihenést és a csodás látnivalókat.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Szlovákia gyakori úti cél a hegyvidéki túrázás szerelmeseinek. A Cseh Köztársasággal való határon túl, az ország északnyugati részén fekszik a Kysucké Beskydy hegység, amely bár nem éri el a Tátra csúcsainak magasságát, gyönyörű és nyugodt természetet kínál, amely ideális az aktív pihenéshez.

Miért érdemes a Kiszucai-Beszkidek-hegységbe utazni?

A Kiszucai-Beszkidek-hegység Északnyugat-Szlovákia és Dél-Lengyelország határán fekszik. A Beszkidek szomszédos más régiókkal, mint például az Árvai Beszkidek és a Kiszucai-fennsík. Ennek az érdekes hegységnek a nagy része a Kiszucai Tájvédelmi Körzet része. Tökéletes választás az aktív kikapcsolódás kedvelőinek a természet lágy ölén, a turisták tömegei nélkül.

Mit érdemes csinálnia a Kiszucai-Beszkidekben az üdülése során? Nyáron mindenképpen pattanjon kerékpárra, vagy fedezze fel a csodás természetet a túra utakon, melyek varázslatos látnivelókhoz vezetnek. Érdemes felfedezni a Kiszucai-Beszkideket és a Kiszucai-fennsíkot is.

Mássza meg a legmagasabb csúcsot, a Veľká Račát (1 236 m), ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környező csúcsokra. Érdemes ellátogatnia a Bobovec-hegyen álló kilátóba vagy felfedeznie a Újbesztercei víztározó körüli festői természetet. Emellett a környék kedvelt kiránduló pontjai Čadca és Kysucké Nové Mesto városa.

Télen csodálatos havas kalandban lehet része a Kiszucai-Beszkidekben. Tökéletesen gondozott pályák várják a kezdő és a haladó síelőket egyaránt.Népszerű pálya például a Velka Raca síközpont, ahol 14 kilométernyi kék és piros sípálya várja.