Élvezze a Magas-Tátra friss levegőjét és a tökéletes luxust az Aplend Hotel Kukučka ****-ban, ahol egy kényelmes apartmanban pihenhet, valamint egy bőséges svédasztalos reggeli várja. Az utalványunknak köszönhetően garantált lesz a pihenés a Lomnici-csúcs alatt, valamint számos éttermi kedvezmény is várja.

A szálláshelyről

A Kukučka **** hotelkomplexum már érkezésekor teljesen leveszi majd a lábáról a hegyvidéki stílusú épületeivel, amelyeket gondozott faágyások és hegyi virágok vesznek körül. Az egész komplexum három rezidenciából és a szálloda főépületéből áll, amely stílusában egy hegyi faház hangulatát ötvözi fényűző módon.

A komplexum közvetlenül Tátralomnicon található, így minden látnivaló akár egy rövid sétával is elérhető - a Lomnici-csúcsra vezető felvonó mindössze 750 m-re van a szállodától, ahol nyáron túrázhat, télen pedig síelhet. Ha nincs kedve egyedül végig túrázni az egész környéket, akkor csak tegyen egy kellemes sétát a Kő-pataki-tó körül, egyenesen az egyik tanösvényen.

Természetesen más természeti és történelmi szépségekben sincs itt hiány, alig több mint 5 km-re a szállodától található a gyönyörű Hideg-patak vízesése, vagy látogasson el Ótátrafüredre, amely a siklóval is mindössze csupán 6 km-re van.

Hol fogok aludni?

A Lux szoba 22-25 m²-es és maximum 2 fő befogadására alkalmas. Kérhető franciaággyal vagy 2 különálló ággyal is. A szobában műholdas TV, minibár és vízforraló található. Emellett egy modern zuhanyzós fürdőszoba , valamint erkély is tartozik hozzá.

Az apartmanban (40 m²), található egy hálószoba, amelyben egy franciaágy található, illetve egy nappali egy kanapéval, amely 2 fő részére akár ágyként is használható. Emellett található benne egy konyha étkezővel és egy privát fürdőszoba zuhanyzóval vagy káddal. A hálószobában és a társalgóban televízió, valamint bizonyos apartmanokban egy elektromos kandalló is található. A friss levegőt az erkélyről élvazheti, ahonnan lenyűgöző kilátásban lesz része.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Kezdje a napját a Tátralomnicon található szálloda éttermében, reggel 7:30 és 10:00 óra között felszolgált büféreggelivel, ahol a sós, édes, hideg és meleg ételek széles választékát élvezheti. Ebédre vagy vacsorára a klasszikus éttermi menüből van lehetősége választani, amely magában foglalja a hagyományos szlovák ételeket, valamint a nemzetközi specialitásokat is.

Hol kapcsolódhatok ki?

Fedezze fel a wellness-részleget, amely a komplexum épületében található. Felmelegedhet a 8 személyes finn szaunában, a gőzkabinban, vagy próbálja ki a Kneipp taposót, majd pihenjen a relaxációs szobában.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A Hotel Kukučka **** a kicsikről is gondoskodott, nekik gyermeksarok áll rendelkezésükre, vagy jó időben a kültéri játszótéren is felfedezhetik a mászókákat és a csúszdákat.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az aktívabb időtöltésre vágyók, kipróbálhatják a fitnesztermet is.

Aplend Hotel Kukučka ****

Aplend Hotel Kukučka ****

Tatranská Lomnica 14646 , Tatranská Lomnica
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Aplend, s.r.o Cégjegyzékszám: 45512558


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Baby barát
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,9 km
Távolság a tótól
6,6 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
17 km
Sípálya
0,3 km
Sífutás
1,2 km

Utazási tippek

Magas-Tátra

Magas-Tátra Utazási tipp

Szlovákia legvarázslatosabb és legnagyobb hegységét évente több ezer turista látogatja. Legtöbbjüket Szlovákia legmagasabb hegyének, a Gerlachfalvi-csúcsnak (2 654,4 m) legyőzése csalogatja ide. Természetesen nem kell elkeserednie, amennyiben nem vonzódik a hegycsúcsok izgalmakkal teli megmászásához, hiszen a csodálatos Tátrai Nemzeti Park természeti kincseit felfedezheti a több száz kilóméteren húzódó turista- és kerékpárutakon is.

A mesés helyek, amelyeket mindenképpen látnia kell a Magas-Tátrában:

  • a híres Kriván hegyet és a Lomnici-csúcsot (felvonóval is megközelíthető)
  • a varázslatos Csorba-tavat, vagy a Nagy- és Kis-Hincó-tavakat
  • Ótátrafüredről Hrebienokra tartó siklóvasutat
  • Tricklandiát Ótátrafüreden
  • a tátralomnici bobpályát
  • a közeli Tatralandia és Aquacity Poprád élményfürdőket

A téli időszakban feledhetetlen kilátásban lesz része a Magas-Tátra hóval borított tájára. Továbbá pazar síelésben lehet része a tátralomnici, illetve ótátrafüredi síközpontban, vagy a Lopusná-völgy sípályáin. Ellátogathat továbbá a téli sportok kiállítására a Ski Múzeumban.

További információ
Csorba-tó
Csorba-tó
Lomnici-csúcs
Lomnici-csúcs
Ótátrafüred - Hrebienok siklóvasút
Ótátrafüred - Hrebienok siklóvasút