Üdülés Karlovy Varyban

Élvezze a pihenést akár a filmsztárok. Látogasson el a csehországi Karlovy-Varyba és sétáljon a csodálatos collonádsorok alatt, kóstolja meg a gyógyvizeket, élvezze a SPA kezelések kényeztetését és látogassa meg a Pupp Hotelt.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 22 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Személy szerint én még 4 csillagnál is többet adnék a szállodának. A belső tér tiszta és modern. A szálloda éttermében nagyszerű fogásokat ettem, a balneóban pedig számtalan kezelésből választhattam. De ami a legjobban tetszett, az a lenyűgöző spa, a teraszról nyíló panorámás kilátással. Úgy hiszem innen mindenki csak kellemes emlékeket és élményeket fog magával hazavinni.”

Jozef Benovič
Jozef Benovič
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Egy csodás történelmi várost fedezhettünk fel egy csodás történelmi hotelből. Az elhelyezkedését illetően nem is kívánhattunk volna jobbat! A természet közelsége az egész várost átjárja. A Park Spa Hotel Sirius **** személyzete nagyon segítőkész és rugalmas volt, a berendezés az apró részetekig figyel a SPA vendégek igényeire, a szobánk tiszta és rendezett volt. Az általunk kipróbált kezeléseknek köszönhetően új erőre kaptunk a városnézéshez. A belváros csak néhány lépés a hoteltől, így volt lehetőségünk gyönyörködni az éjszakai fényekben is, vagy élvezni a hoteltől pár méterre található csodaszép Park Colonnade hőforrásnál egy finom italt. ”

Fanni Soós
Fanni Soós
Marketing csapat


Karlovy Vary számos csodát tartogat a látogatóknak, élvezze ki a híres gyógyfürdők hangulatát, élvezze a páratlan SPA kezeléseket és sétáljon a csodaszép collonádokon. Az oszlopcsarnokban megkóstolhatja a helyi gyógyvizeket, de vigyázzon, mert akár 72C is lehet egy-egy forrás. Szuvenírként ne felejtsen el Karlovy Vary csőrös porcelánpoharat, vagy híres fürdőostyát venni.

Hogyan élvezheti a tökéletes üdülést Karlovy Varyban?

Karlovy Vary, vagy másnéven Karlsbad tökéletes célpont pároknak, akik egy kis romantikus kikapcsolódásra vágynak, valamint a senioroknak is. Számos wellness élmény és nagyszerű szolgáltatás, valamint a csomag árában foglalt SPA kezelést is kipróbálhatnak.

Bár Karlovy Vary elsősorban termálfürdőiről ismert, közvetlenül a szállodában is élvezheti a vízben való pihenést a fürdőkezelések során. Egyszerűen válasszon a wellnessközponttal rendelkező szállásaink körül és élvezze a medencéket, a szaunát és a SPA kezeléseket.

A tökéletes tartózkodást kiváló ételek teszik teljessé. Erről a helyszíni szakács gondoskodik. Önnek csak azt kell eldöntenie, hogy csak reggelit szeretne fogyasztani a szállodában, és a város éttermeit fedezné fel, vagy kényelmes félpanziós ellátást szeretne, mert nem akar az étterem választással bajlódni.

Látnivalók Karlovy Varyban:

Legalább egy kis időre hagyja el a gyógyfürdő területét vagy a wellness kellemes meleg vizét, hogy gyönyörködjön a belváros gyönyörű fürdőépítészeti remekeiben és a luxusszállodákban, amelyeknek köszönhetően Karlovy Vary 2021-ben felkerült az UNESCO listára. Érdemes meglátogatni a Piaci colonnádot, valamint a Malom collonádot és a leghíresebb Forró Tavasz nevet viselő collonádot. Ne hagyja ki a Szent Péter és Pál ortodox templomot, a Moser üveggyárat és a Szarvasugrás kilátópontot sem.

Egy hétvégi kikapcsolódást tervez? Inspirálódjon az Egy hétvége Karlovy Varyban című blogbejegyzésünkből.