Síelés

Irány a havas táj, a végtelen sípályák és a szikrázó hó birodalma! Tapasztalja meg a lesiklás élményét és ossza meg azt párjával, barátaival vagy gyerekeivel is! Széles választékunkból kedvére válogathat az Alpokba, a Tátrába, vagy Cseh és Lengyelország legjobb sípályáinak közelében épült szálláshelyekből.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 108 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda kivételes elhelyezkedésének köszönhetően végig gyönyörködhettünk a csodálatos panorámában, a szobákban, az étteremben de még a gyógyfürdőben is. A szálloda nagyon segítőkész személyzetével teljesen elvarázsolt bennünket. Kiemelném a félpanzió során felszolgált finom ételeket is, melyekkel teljesen meg voltunk elégedve. A közelben található Zakopane városa, amely a Magas-Tátra lengyel oldalán található, így a városnézőknek és a túrázóknak egyaránt kiváló kikapcsolódási lehetőség. Nagyon élveztük az itt tartózkodásunkat, és különösen ősszel ajánljuk.”

Tomáš Polman
Tomáš Polman
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Már nagyon izgatottan vártuk ezt az utazást. Bad Gastein fürdővárosának hangulata, és a környező hegyek szépsége teljesen lenyűgözött. A szálloda magas minőségű szolgáltatásaival minden igényt kielégít. Az összes itt töltött nap, bőséges reggeliben és csodafinom vacsorában volt részünk. Valamint ki kell emelnem a wellness részleget is, ahol szinte újjászülettünk. A környék ideális hosszabb-rövidebb kiránduláshoz, akár télen, akár nyáron. Bár az időjárás nem volt felhőtlen, a wellness részlegnek köszönhetően kipihenten és feltöltődve tértünk haza.”

Štepán Pospíšilík
Štepán Pospíšilík
Marketing csapatvezető


Nem csak nyáron érdemes vakációra menni. Lépjen be a szikrázó hó birodalmába és tapasztalja meg a lesiklás örömét! Használja ki a téli szünetet és töltse aktívan a telet, és térje haza élményekkel gazdagon! A sípályák közelében található szállásaink közül több sítárolóval is gondoskodik vendégeiről, illetve a síbérlet ára is az utalvány árának részét képezheti.

Hol érdemes sielnie?

Európa (sőt talán a világ) legnépszerűbb téli üdülőhelyei Ausztria és Olaszország hegyvidékein találhatók. De ha nincs kedve ilyen messzire elutazni, érdemes meglátogatnia a szomszédos Szlovákiában a Tátra szépen gondozott pályáit is. Ha pedig felfedezni van kedve, Ha pedig felfedezni van kedve, várják Önt a Lengyel Tátra vagy pedig Csehország csodás lakái is.