Síelés

Irány a havas táj, a végtelen sípályák és a szikrázó hó birodalma! Tapasztalja meg a lesiklás élményét és ossza meg azt párjával, barátaival vagy gyerekeivel is! Széles választékunkból kedvére válogathat az Alpokba, a Tátrába, vagy Cseh és Lengyelország legjobb sípályáinak közelében épült szálláshelyekből.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 142 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon élveztem a Hotel Grajski Dvorban töltött időt. Az óvároshoz közeli elhelyezkedésének köszönhetően Radovljica városkájának minden látnivalója és üzlete könnyen elérhető. A személyzet nagyon segítőkész volt, a svédasztalos reggeli bőséges, a közeli étteremben elfogyasztott háromfogásos vacsora pedig tökéletes befejezése volt minden napnak. A megújúlt SPA talán kisebb, de egy túrázással töltött nap után jó volt megpihenni itt. A szobám is nagyon tágas volt és mindent megtaláltam benne, ami kell egy igazi pihenéshez.”

Tamas Tutkovics
Tamas Tutkovics
Értékesítési csapat


Nem csak nyáron érdemes vakációra menni. Lépjen be a szikrázó hó birodalmába és tapasztalja meg a lesiklás örömét! Használja ki a téli szünetet és töltse aktívan a telet, és térje haza élményekkel gazdagon! A sípályák közelében található szállásaink közül több sítárolóval is gondoskodik vendégeiről, illetve a síbérlet ára is az utalvány árának részét képezheti.

Hol érdemes sielnie?

Európa (sőt talán a világ) legnépszerűbb téli üdülőhelyei Ausztria és Olaszország hegyvidékein találhatók. De ha nincs kedve ilyen messzire elutazni, érdemes meglátogatnia a szomszédos Szlovákiában a Tátra szépen gondozott pályáit is. Ha pedig felfedezni van kedve, Ha pedig felfedezni van kedve, várják Önt a Lengyel Tátra vagy pedig Csehország csodás lakái is.