Síelés

Irány a havas táj, a végtelen sípályák és a szikrázó hó birodalma! Tapasztalja meg a lesiklás élményét és ossza meg azt párjával, barátaival vagy gyerekeivel is! Széles választékunkból kedvére válogathat az Alpokba, a Tátrába, vagy Cseh és Lengyelország legjobb sípályáinak közelében épült szálláshelyekből.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 154 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon élveztük az ittlétet. Bár az egyik nap esett az eső, így is rengeteg lehetőség volt a szórakozásra. A szobánkból csodás kilátás nyílt a Tátrára, esténként egy pohár prosecco mellett többször gyönyörködtünk benne. Szuper volt a wellness is, kipróbáltuk a pezsgőfürdőt és a szaunát is. A félpanziós ellátás bőséges és finom volt. A szálloda környéke tele van látnivalókkal. A közelben van egy bobpálya, amit nagyon élveztünk és megnéztük a Belianska-barlangot is. Összességében nagyon elégedettek voltunk a Hotel Tulipánban való tartózkodásunkkal, és csak ajánlani tudom magam és a párom nevében.”

Martin Dittert
Martin Dittert
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Már megérkezésünkkor lenyűgözött minket a gyönyörű környezet, amelyben a szálloda található. El voltunk ragadtatva a modern kialakítású, nagy szobától és a csodálatos wellness-részlegtől, ahol medence is található. Pluszpontot adok a kiváló félpanziós ellátásért is - mindig volt miből választani, és minden tetszett, amit kipróbáltunk.”

Nikol Chrástová
Nikol Chrástová
Marketing csapat


Nem csak nyáron érdemes vakációra menni. Lépjen be a szikrázó hó birodalmába és tapasztalja meg a lesiklás örömét! Használja ki a téli szünetet és töltse aktívan a telet, és térje haza élményekkel gazdagon! A sípályák közelében található szállásaink közül több sítárolóval is gondoskodik vendégeiről, illetve a síbérlet ára is az utalvány árának részét képezheti.

Hol érdemes sielnie?

Európa (sőt talán a világ) legnépszerűbb téli üdülőhelyei Ausztria és Olaszország hegyvidékein találhatók. De ha nincs kedve ilyen messzire elutazni, érdemes meglátogatnia a szomszédos Szlovákiában a Tátra szépen gondozott pályáit is. Ha pedig felfedezni van kedve, Ha pedig felfedezni van kedve, várják Önt a Lengyel Tátra vagy pedig Csehország csodás lakái is.