Szállások és látnivalók a Lengyel Jizera hegységben

A Lengyel Jizera hegység vagy ahogy a helyiek nevezik, a Góry Izerskie gyönyörű természetet és zavartalan pihenést kínál az oda látogatóknak. A hegység legmagasabb csúcsa, a Wysoka Kopa a lengyel oldalon található. Túrázzon Ön is ezen a környéken és merüljön el a pazar kilátásban, vagy csak pihenjen háborítatlanul a Świeradów-Zdrój gyógyfürdőben.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 5 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Látogasson el Lengyelországba, és fedezze fel a Lengyel Jizera hegység természeti szépségeit és történelmi látnivalóit! Tartózkodása alatt kiváló gyógyfürdőkben mártózhat és a gyönyörű természetben sétálhat miközben a tiszta levegő tisztítja légzőszerveit. Kell ennél több egy igazán pihentető kiránduláshoz?

Lengyel Jizera Hegység - pihenés a gyönyörű természetben

Kényeztesse magát a jól megérdemelt kikapcsolódással a Jizera-hegység lengyel oldalán. A helyiek által Góry Izerskienek nevezett terület számos programot kínál az ide utazóknak. Az aktív tevékenységeket kedvelők túrázással, kerékpározással vagy téli sportokkal üthetik el az időt, míg a tökéletes kényelemre vágyók a környék legjobb gyógyfürdőinek termálmedencéiben és szaunáiban melegedhetnek fel.

Szeretné pár napra teljesen elfelejteni a mindennapi problémákat? Foglaljon szállást Świeradów-Zdrój fürdővárosában, ahol a helyi gyógyforrások enyhítik majd egészségügyi panaszait, miközben a Jizera-hegység látványában gyönyörködhet. Ha sétálni támad kedve, járja be a közeli felhőösvényt, és élvezze a lélegzetelállító kilátást.

A Jizera-hegység és az Óriás-hegység határán található a népszerű üdülőhely, Sklářská Poruba, ami remek kiindulpont a gyalog- és a kerékpár túrákhoz egyaránt. A tapasztalt túrázóknak érdemes felkapaszkodni a Vysoký kámen csúcsára, ahol egy hegyi kunyhó várja őket, és szép idő esetén egészen Ještědig elláthatnak. De kellemes túraútvonal vezet a Cerna hora-ra is.