Látogasson el a lengyelországi Krakkó gyönyörű városába és szálljon meg a csodás 19. századi épületben található, modernül berendezett Aparthotel Cracovia Residence-ben. Pihenését a hotel luxus szobái és lakosztályai garantálják. Kényeztesse magát, mindössze pár lépésre a leghíresebb látnivalóktól - a Királyi Kastély, a Főtér, számtalan múzeum és a látnivalók mind könnyen elérhetőek lesznek.

A szálláshelyről

Az Aparthotel Cracovia Residence egy új apartmanház, amely 2020-ban nyitotta meg kapuit Krakkó város központjában, Lengyelországban. Maga a hotel épülete igazán nagy múltra tekint vissza, hiszen 1893-ban épült, amelyet a felújítás után egy modern, New York-i stílusú apartmanházzá alakították át.

A szálláshelytől mindössze néhány lépésre található a Fő tér (850 m) a történelmi piaccal, a Királyi vár (1 km) a Sárkánybarlanggal és a Visztula folyó mentén húzódó sétány, ahol rengeteg étterem, kávézó és egyéb látnivaló található. Legyen része az isteni nyugalomban a Błonia Park-ban, amely gyakorlatilag az utca túloldalán (300 m) található.

Jó hír a történelem szerelmeseinek - az aparthotelt szinte teljesen körülveszik a különböző múzeumok. Meglátogathatja például a Nemzeti Múzeumot (300 m), a Sztanislaw Wyspiański Múzeumot (400 m), az Emery Hutten-Czapski Múzeumot (240 m), a Festettüveg Múzeumot (190 m), a Régészeti Múzeumot (850 m) is.

Nyáron pedig a vizi élmények várják. Látogasson el például a természetes Zakrzówek (2,5 km), a stranddal rendelkező Bagry-tó (6,7 km) vagy a Krakow Aquapark (6,3 km) felé. Télen pedig élvezheti a gyönyörű karácsonyi vásárokat, ami hemzseg az illatos finomságoktól és a mennyei forralt boroktól.

Hol fogok aludni?

Az aparthotel szobái egyszerűen gyönyörűek. Élvezze a pihenést a modern, stílusos berendezéssel, a fényűző anyagokkal és az elegáns designnal rendelkező szobákban. Minden szoba vagy lakosztály légkondicionálóval, televízióval, Nespresso kávéfőzővel, vízforralóval, valamint hajszárítóval és piperecikkekkel ellátott privát fürdőszobával rendelkezik.

  • A Classic szoba 21 m²-es, franciaággyal vagy 2 egyszemélyes ággyal és székkel ellátott íróasztallal rendelkezik.

  • A Deluxe lakosztály a földszinten található, 40 m²-es, 2 franciaággyal (az egyik 2 egyszemélyes ággyá osztható), kanapéval ellátott ülősarokkal és székekkel ellátott íróasztallal rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az aparthotel nem rendelkezik étteremmel, de tökéletes elhelyezkedésének köszönhetően, közvetlenül a városközpontban fedezheti fel a legjobb éttermeket, így a kulináris élményekből nem lesz hiány. Az apartmanban egy reggeliző kosárral kezdheti, amelyet egy közeli étteremben készítenek és egészen az apartmanig kiszállítanak.

Aparthotel Cracovia Residence ***

Aparthotel Cracovia Residence ***

Józefa Piłsudskiego 28a , Kraków
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Sangalli Hotels Sp. z o.o. Cégjegyzékszám: 386735283


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Városi parkolási lehetőség a közelben.

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,9 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
7,4 km

Utazási tippek

Krakkói karácsonyi vásár

Krakkói karácsonyi vásár Utazási tipp

Mivel tehetné még érdekesebbé a Lengyelország legszebb városába tett látogatását? Ha az adventi időszakban érkezik, semmiképp ne hagyja ki a Főtéren (Rynek Glowny) és a környező utcákban megrendezett karácsonyi vásárt. A vásáron megjelenő kézműveseknek egy komoly minőségbiztosítási vizsgálaton kell átesnie, így biztos lehet abban, amit Krakkóban vásárol, a lehető legjobb minőségű. Kóstolja meg a helyi mézbort, vagy a forralt bort, és a grillezett sajtot vörösáfonya lekvárral!

Posztócsarnok
Posztócsarnok
Wawel
Wawel
Wawel királyi palota
Wawel királyi palota