Szállások és látnivalók Észak-Morvaországban

Fedezze fel a történelmi városokat és látnivalókat vagy kiránduljon a Jeseník-hegységben - egyszóval, élvezze az észak-morvaországi üdülést, ahol az aktív és a pihentető kikapcsolódás egyaránt várja Önt.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 27 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Észak-Morvaország a különböző tájak és műemlékek sokféleségével gyönyörködteti az oda utazókat. A zöld erdőkért és dombokért a Beszkidek vagy az ugyancsak bájos Jeseník, a bányászathoz kötődő ipari műemlékekért pedig Ostrava felé vegye az irányt. Nyári kiruccanását kirándulóhelyek tucatjai és számos túraútvonal, télen pedig a síelés teszi még élvezetesebbé, amelyet érdemes a szálloda wellness részlegében vagy a helyi fürdőkben való pihenéssel kombinálni.

Hogyan válasszon szállást Észak-Morvaországban?

Észak-Morvaországban mindenki jól érezheti magát. A csodás régióban számtalan túrázó, kerékpáros és síző élt már át felejthetetlen élményeket. Ön sem dönthet rosszul akár egy családi vakációra akár egy luxus üdülésre érkezik ide. Keresse itt is a "Személyesen ellenőrzött " címkét, ami garantálja, hogy a választott szálláshelyen minden a legnagyobb rendben lesz.

Észak-Morvaországban ráadásul egy igazi wellness utazásban is része lehet. Itt található például a híres Priessnitz fürdő és hotel, amely a szív- és érrendszeri, valamint a légzőrendszeri problémák kezelésére specializálódott. De ez nem jelenti azt, hogy ne kényeztethetné itt magát a legnépszerűbb általános kezelésekkel.

De sok más szálloda és vendégház is büszkélkedhet saját wellness részleggel. Használja ki Ön is a lehetőséget, hogy a szobájától csupán pár méterre fürödhet a pezsgő-vagy sörfürdőben és melegedhet meg a szaunában.

Észak-Morvaország legjobb kirándulóhelyei!

A helyi védett területek megszámlálhatatlan természeti szépséggel csábítják magukhoz a kalandorokat. Fedezze fel a Beszkidek vagy a Jeseník látványosságait. Mássza meg például a Lysá hora (1324 m tengerszint feletti magasság) hegyet, vagy ismerje meg a Radhošt' hegy körüli látnivalókat. De bűn lenne kihagyni a Praděd (1 491 m tengerszint feletti magasság) vagy a híres Karlova Studánka meglátogatását is.

Városnézőtúra miatt pedig Alamóc városát vegye célba. A város nevezetességei közül kiemelkedik a Felső téren álló barokk Szentháromság oszlop, amely 2001 óta az UNESCO Világörökség része. Ezen kívül a vár, a városháza, a csillagászati óra és az állatkert is megér egy látogatást.

Vagy utazzon el Csehország harmadik legnagyobb városába, Ostravába, ami elsősorban a bányászati hagyományai miatt ismert. Nem véletlen így, hogy számos műszaki műemléket csodálhatnak meg itt a turisták. Ismerje meg Ön is a Dolní Vítkovice területét, a Landek Park bányászati múzeumot vagy az Ema-halmot, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a környékre.