Szállások pezsgőfürdővel

Kikapcsolódásunkkor a tökéletes relaxálásra vágyunk és mi lenne jobb, mint egy forró vízzel teli pezsgőfürdő? A jó hírünk az, hogy számos ajánlatunk tartalmazza a pezsgőfürdőzés lehetőségét!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 327 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztem magam a Hotel Stációban töltött idő alatt, és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki Budapestre szeretne látogatni. Itt garantált a minőség, ráadásul remek áron. Budapest gyönyörű szép. Láttam a belvárost, a Parlament épületét, a Halászbástyát, és sétáltam a Duna-parton is. De rengeteg látnivaló van még, úgyhogy mindenképpen vissza szeretnék majd egyszer jönni.”

Martin Dittert
Martin Dittert
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A Gotthard Therme Hotel & Conference szálloda egyszerűen csodálatos! Meg kell dicsérnem a makulátlanul tiszta környezetet és a hihetetlenül bőséges félpanziós ellátást, a családom és én különösen nagyra értékeltük a korlátlan italfogyasztást. Közvetlenül a szállodához kapcsolódik a St. Gotthard Spa & Wellness, így csak át kell öltözni fürdőruhába és köntösbe, és perceken belül máris élvezhetjük a vízicsúszdákat, hidromasszázs pezsgőfürdőket, medencéket és szaunákat. Az elhelyezkedés is nagyszerű, kiválóan megközelíthető Ausztria és az Őrségi Nemzeti Park. Ha nem csak a fürdőben szeretné tölteni az idejét, vegyen részt egy vezetett túrán vagy menjen el kerékpározni. Biztosan nem fogja megbánni. Tökéletes nyaralásban volt részünk és biztosan visszatérünk még ide.”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat


Akár a feltöltődésért, akár a romantikáért indul kirándulni, a pezsgőfürdőben való pihenést mindenképpen értékeli majd. Válasszon tehát ajánlatunkból olyan üdülést, ahol a csomag tartalmazza a pezsgőfürdő használatot.

Nagyszerű kikapcsolódáshoz a pezsgőfürdőben

A pezsgőfürdő számos ajánlatunkban szereplő wellness szálloda ékköve, de ha nincs kedve az egész üdülés alatt csak a buborékok között pihenni, érdemes olyan szállást választania ami egy gyógyfürdő közvetlen közelében található. A fürdők szakképzett személyzete szívesen gondoskodik arról, hogy masszázzsal, vagy gyógykezelésekkel lazítsa el izmait.

Élje át a wellness élményeket hegyre néző kilátással és engedje, hogy elvarázsolja a mesés látvány ami az olyan népszerű hegyvidéki területekre jellemző, mint például a Magas-Tátra, vagy a Lengyel-Tátra, vagy az Alpok. Egy kellemes mártózás a pezsgőfürdőben, vagy egy professzionális masszázs segít kellően regenerálódni egy kemény túra vagy egy síeléssel töltött nap után.