Szállások pezsgőfürdővel

Kikapcsolódásunkkor a tökéletes relaxálásra vágyunk és mi lenne jobb, mint egy forró vízzel teli pezsgőfürdő? A jó hírünk az, hogy számos ajánlatunk tartalmazza a pezsgőfürdőzés lehetőségét!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 251 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda Esztergom központjától rövid sétára található, és könnyen megközelíthető. Érkezésünkkor kedves személyzet fogadott minket. A szobánk teljesen úgy nézett ki, mint a fotókon, tiszta volt és gyönyörű kilátással rendelkezett a Dunára és a bazilikára. Az ételek nagyszerűek voltak, bőséges választékban. A fürdő hatalmas, tele élménymedencékkel és szaunákkal. Hogy mennyire szerettünk itt lenni, azt jól mutatja a lányom kérdése: "Apa, ugye visszajövünk még ide?"”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Egyértelműen az egyik kedvenc helyem! A szálloda gyönyörű, modern szobákkal és dizájnnal rendelkezik. A reggelinél és a vacsoránál széles a választék. A spa és a barlang-medencéből nyíló kilátás is fantasztikus. Nagyon ajánlom, különösen azoknak a pároknak, akik egy kis romantikára és kikapcsolódásra vágynak.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Akár a feltöltődésért, akár a romantikáért indul kirándulni, a pezsgőfürdőben való pihenést mindenképpen értékeli majd. Válasszon tehát ajánlatunkból olyan üdülést, ahol a csomag tartalmazza a pezsgőfürdő használatot.

Nagyszerű kikapcsolódáshoz a pezsgőfürdőben

A pezsgőfürdő számos ajánlatunkban szereplő wellness szálloda ékköve, de ha nincs kedve az egész üdülés alatt csak a buborékok között pihenni, érdemes olyan szállást választania ami egy gyógyfürdő közvetlen közelében található. A fürdők szakképzett személyzete szívesen gondoskodik arról, hogy masszázzsal vagy gyógykezelésekkel lazítsa el izmait.

Élje át a wellness élményeket hegyre néző kilátással és engedje, hogy elvarázsolja a mesés látvány ami az olyan népszerű hegyvidéki területekre jellemző, mint például a Magas-Tátra vagy a Lengyel-Tátra, vagy az Alpok. Egy kellemes mártózás a pezsgőfürdőben, vagy egy professzionális masszázs segít kellően regenerálódni egy kemény túra vagy egy síeléssel töltött nap után.