Szállások pezsgőfürdővel

Kikapcsolódásunkkor a tökéletes relaxálásra vágyunk és mi lenne jobb, mint egy forró vízzel teli pezsgőfürdő? A jó hírünk az, hogy számos ajánlatunk tartalmazza a pezsgőfürdőzés lehetőségét!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 250 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Pinija lenyűgözött minket, és teljesen megérdemli a 4*-ot! A szállodát nemrég felújították, így a szobánk teljesen megújult. Minden vendég számára tartogatnak valami meglepetést (minigolf, tenisz, bárok, éttermek, táncestek, gyermekprogramok, medencék, SPA). A szálloda egy csodás félszigeten található így a tenger és a gyönyörű strandok veszik körül. A félpanziónak köszönhetően valóságos lakomákban volt részünk. A reggeli és a vacsora kínálatában minden volt, amit csak el lehet képzelni! Csodafinom desszertekkel is kényeztettek, így édes befejezése volt minden napnak.”

Nikola Průdková
Nikola Průdková
Pénzügyi csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Akár a feltöltődésért, akár a romantikáért indul kirándulni, a pezsgőfürdőben való pihenést mindenképpen értékeli majd. Válasszon tehát ajánlatunkból olyan üdülést, ahol a csomag tartalmazza a pezsgőfürdő használatot.

Nagyszerű kikapcsolódáshoz a pezsgőfürdőben

A pezsgőfürdő számos ajánlatunkban szereplő wellness szálloda ékköve, de ha nincs kedve az egész üdülés alatt csak a buborékok között pihenni, érdemes olyan szállást választania ami egy gyógyfürdő közvetlen közelében található. A fürdők szakképzett személyzete szívesen gondoskodik arról, hogy masszázzsal, vagy gyógykezelésekkel lazítsa el izmait.

Élje át a wellness élményeket hegyre néző kilátással és engedje, hogy elvarázsolja a mesés látvány ami az olyan népszerű hegyvidéki területekre jellemző, mint például a Magas-Tátra, vagy a Lengyel-Tátra, vagy az Alpok. Egy kellemes mártózás a pezsgőfürdőben, vagy egy professzionális masszázs segít kellően regenerálódni egy kemény túra vagy egy síeléssel töltött nap után.